[每日闲聊] 淘宝限量版玩偶免费赠送`

Kiver 发布于2009-11-28 23:38 2125 次浏览 31 位用户参与讨论   [复制分享主题]
作为淘宝这次的限量版玩偶的种子用户,本人还余部分免费赠送名额给各其它朋友,若有喜欢的朋友则可以通过本帖地址直接领取,领取过程需要手机短信认证,但物品及邮资均为免费的。
' W2 q! }" A$ N! `7 x" S: ~2 ]0 x) `/ P1 e* b
     条件:拥有淘宝账户的用户
5 A) ?7 ]0 l8 b" J4 P# X1 r
8 X% o  |  Q2 _) R3 D7 {  有效期:11月30日
- ~- ^0 _/ r0 i/ W& p9 q1 L) h
8 C8 N4 a% G7 }/ O       ///领取地址在第三楼`

已有(31)人评论

kevinchan 发表于 2009-11-28 23:43:09 | 显示全部楼层
感觉一般般,兴趣不大!如果完全免费嘅话,都值得一取啵!

Kiver 发表于 2009-11-28 23:46:03 | 显示全部楼层
本人可以送赠之公仔为彩色图部分的
* o  d! F: b7 E
/ W) f, Q7 J% J& A; B     赠送地址:; G9 \& R" J% l# T2 j) t4 _

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

kevinchan 发表于 2009-11-28 23:49:46 | 显示全部楼层
K社,我好似见唔到领取地址啵,係边度噶?
3 U" l# Q* g: L* F仲有,想问下D公仔有几大个?大概几多cm高呢?

Kiver 发表于 2009-11-28 23:52:17 | 显示全部楼层
K社,我好似见唔到领取地址啵,係边度噶?
2 ^3 U$ R$ n! M7 @9 l仲有,想问下D公仔有几大个?大概几多cm高呢?
3 y1 ^- x* Y- M4 V: A) I1 m  wkevinchan 发表于 2009-11-28 23:49
/ f7 W5 a9 y% Z" i
" i- g9 O- r8 ]  e
有几大要你看图来判断啦`~~" l' b- O/ H- d% E0 h" U1 I9 G
) K5 v3 a& U, z0 U6 ?4 B* i3 a
领取地址每个只能够用一次

傻仔一嗰 发表于 2009-11-28 23:56:58 | 显示全部楼层
都几得噶...

孤独少年 发表于 2009-11-28 23:57:34 | 显示全部楼层
可以有几多个咖??

alexhus 发表于 2009-11-28 23:58:07 | 显示全部楼层
有几大要你看图来判断啦`~~1 T9 L. l1 Z) l# N; ]
' Q% Z8 F& H6 E' p
领取地址每个只能够用一次% V! X/ @: M- E. T3 H) d
Kiver 发表于 2009-11-28 23:52

5 U$ b2 o) W' {' ]" G1 IK社,如果免费噶都可以睇下。。。

kevinchan 发表于 2009-11-29 00:00:46 | 显示全部楼层
原来係咁,呢种大小,高度都几适合大众,仲可以接受啵!等我上淘宝及及先

aubert22 发表于 2009-11-29 00:06:53 | 显示全部楼层
妖~我当系帮下K社你发左了地址了~希望你收到啦~我就唔想再发畀6个人咁麻烦了~

Kiver 发表于 2009-11-29 00:07:11 | 显示全部楼层
K社,如果免费噶都可以睇下。。。) u  q1 d2 W, c  O, V) m: C! [$ H
alexhus 发表于 2009-11-28 23:58

& V) F. r' }/ f' d+ _) a7 R/ q$ U) [6 p, D+ K; j
不妨去睇睇的`

Kiver 发表于 2009-11-29 00:07:54 | 显示全部楼层
妖~我当系帮下K社你发左了地址了~希望你收到啦~我就唔想再发畀6个人咁麻烦了~4 M1 D+ K/ e- T& Y
aubert-22 发表于 2009-11-29 00:06
* O% @( C- m  Q; [7 A
# P5 G) M. {! x
发一个都吾怕啦
$ W1 h4 g) ^# X1 e0 A  L7 d, K  m" ^
: o! y: {$ S: W2 b) @8 p$ ^# ~发出来当送俾其它坛友咯) y. i* j& _: P/ E: e- ^9 V
$ C6 c1 J3 Z8 H
你发一两个赠送地址出来
* {: U* C' m$ w# j/ z: Z; C0 ?6 m# `3 |5 d: l  Y, `5 u4 V/ o. ^
有人领取你都可以获得啦~

123下一页