星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [原創] 機動戰艦 [粵/日/英語 字幕英] (第01-26集完)+粤语音頻

darrennsz 发布于2009-11-24 15:51 8185 次浏览 94 位用户参与讨论   [复制分享主题]
darrennsz 发表于 2009-11-25 00:26:09 | 显示全部楼层
我记得楼主讲过,佢打中文非常辛苦!请大家见谅
5 i. v+ y3 x1 C: xkevinchan 发表于 2009-11-24 23:08

$ J0 E7 R# ?4 u7 z5 V6 ]" P" v
4 Y0 I! v3 A% y3 M+ o( @Hehe.. Kelvin bro thanks for ya understanding n support..

darrennsz 发表于 2009-11-25 00:26:44 | 显示全部楼层
Hehe.. Kelvin bro thanks for ya understanding n support..% N/ x' u9 F5 K4 o/ ~; c
darrennsz 发表于 2009-11-25 00:26
4 @+ p8 c3 t- Z: Q; j6 @, _, P
* u% H+ r, x9 B# Z9 T' n7 p$ A
I mean kevinchan bro ~ not kelvin ~

kevinchan 发表于 2009-11-25 01:08:03 | 显示全部楼层
I mean kevinchan bro ~ not kelvin ~
  h1 j" h& t3 T! {6 N1 cdarrennsz 发表于 2009-11-25 00:26
哈哈!英语果然容易睇错,至少对于我係咁,太容易眼花缭乱!

kwanyeung 发表于 2009-11-25 03:49:13 | 显示全部楼层
出左藍光者。但未有人合嘛。' q5 [- X3 W0 K; W( r( T6 s
依家佢合左仲好。靜係下藍光RIP同佢既音頻就得啦。。2 }( Z( A( ~2 i
& H+ g" T3 i1 b! x6 }
就算同藍光唔岩,至小補左ATV CUT左果到。。幫左水貓你手啊。哈哈!因為樓主用英文提過話依套動畫ATV CUT左好多同埋粵語音頻來自網上。日英先係跟DVD。

aubert22 发表于 2009-11-25 07:31:59 | 显示全部楼层
出左藍光者。但未有人合嘛。+ n$ _( t0 C) w
依家佢合左仲好。靜係下藍光RIP同佢既音頻就得啦。。: P! |: G$ F: h- A8 J

, ]  o9 F& e) T4 O7 f  c- a" e就算同藍光唔岩,至小補左ATV CUT左果到。。幫左水貓你手啊。哈哈!因為樓主用英文提過話依套動畫ATV CUT左好多同埋粵語音頻來自 ...
! N& l1 H* x* }  ?7 A* qkwanyeung 发表于 2009-11-25 03:49

/ ~: I1 v4 O1 _哦哦~原来如此,咁都系下区呢个好D咯~最好LZ发埋音频啦~

spiderzzz 发表于 2009-11-25 09:25:23 | 显示全部楼层
画面好似一般般~~

laughing 发表于 2009-11-25 09:49:53 | 显示全部楼层
感覺上應該是看過的·~~好像都忘記了~

jomalm 发表于 2009-11-25 10:37:08 | 显示全部楼层
多謝分享, 沒有看過的動畫都要下。

netasa 发表于 2009-11-26 01:59:42 | 显示全部楼层
我霖,蓝光可能都会加番D SP内容噶,或者背景音或部份拖长。 不过当然唔会係每集都会。  z/ p& S* S7 a+ J
入嚟支持下,已经有合成版的说。等BD。

mymuro 发表于 2009-11-26 13:11:11 | 显示全部楼层
多谢lz啦,最近特别中意收藏英文配音,不过网上搜D dual audio版BT无速度

darrennsz 发表于 2009-11-26 13:54:30 | 显示全部楼层
更新至第18集... Enjoy ~

kevinchan 发表于 2009-11-26 23:25:45 | 显示全部楼层
多谢lz啦,最近特别中意收藏英文配音,不过网上搜D dual audio版BT无速度8 M$ ?/ s/ _: g, ?% ]
mymuro 发表于 2009-11-26 13:11
一般外国种子都会有源,虽然做种的人少,只要我哋下载国外种子时耐性D,速度肯定有D!因为我都下载咗好几部English dub动画了