[每日闲聊] 总体嚟讲,你觉得今年TVB嘅台庆晚会好唔好睇?

netasa 发布于2009-11-22 03:20 2272 次浏览 46 位用户参与讨论   [复制分享主题]
netasa 发表于 2009-11-24 05:12:15 | 显示全部楼层
一向無乜點追臺慶的~較期待個節目巡禮而已的!
  ~- B  _2 c2 x. G: D9 W9 |聽評論大叫老套~差~無新意!
2 N8 Q2 H/ ~( S' R5 v& \1 e! Q上次有配音員宜興都好幾年前了~唉,配音員地位越來越低咯!
/ W5 x) H( A0 bPS:果晚臺慶無頒獎儀式~因遷就兩部臺慶劇《宮心計》《富貴們》 ...) y. E! a; X7 H6 y4 K' c' M7 o
mcnynbajay 发表于 2009-11-22 08:49
4 C; w! _% F! D6 p

+ V$ c& f" H# o其实对节目巡礼都唔抱太大希望,上年睇左有几出想睇,不过结果都无睇成! 好似咩飞女正传依出,就无睇成了。 铁马寻桥又係一样无睇到! 晕。

kevinchan 发表于 2009-11-24 14:10:30 | 显示全部楼层
什么,你说台庆不好看!不是吧!那为什么我认识的女的那么疯狂!为了看,什么都不在乎!* J- d: l5 l7 p1 x+ o4 w
wenwen 发表于 2009-11-23 23:25
可能那女的喜欢看台上的明星!盲目追求者,哈哈

moschino 发表于 2009-11-24 15:01:18 | 显示全部楼层
“长脚蟹”嘅女仆装指的人是??????

天使之风 发表于 2009-11-24 16:13:11 | 显示全部楼层
净系对合唱果首“花与琴的流星”印象比较深刻,同埋克勤的歌~

kevinchan 发表于 2009-11-24 22:35:58 | 显示全部楼层
净系对合唱果首“花与琴的流星”印象比较深刻,同埋克勤的歌~
! n/ T+ W& K5 F% \8 ~) Z天使之风 发表于 2009-11-24 16:13
你中意克勤D歌?我就几中意,小爱

timaousi 发表于 2009-11-24 23:01:21 | 显示全部楼层
今年算做得唔错噶啦!虽然最后果PART唔掂!但系总体算唔错噶啦!

championB 发表于 2009-11-25 00:32:59 | 显示全部楼层
唯一期待的是节目巡礼,可惜要等到12月

天使之风 发表于 2009-11-25 10:27:10 | 显示全部楼层
你中意克勤D歌?我就几中意,小爱
* n" f% O/ x3 ]% Ikevinchan 发表于 2009-11-24 22:35

7 S4 }; t4 o7 h, N* f0 C
- M$ i6 I, d# Q% \- ~( ~. z% N 克勤D歌影响着80后哩

kevinchan 发表于 2009-11-25 14:07:39 | 显示全部楼层
克勤D歌影响着80后哩$ l7 |( \5 J3 ]/ W' B( t
天使之风 发表于 2009-11-25 10:27
Eason Chan啲歌影响着我

天才不二 发表于 2009-11-25 14:41:15 | 显示全部楼层
十分单调无味嘅一年。

kevinchan 发表于 2009-11-25 15:19:21 | 显示全部楼层
我都唔记得我有几多年无完整睇晒台庆啦!无乜意思

ConvoyChan 发表于 2009-11-25 16:58:01 | 显示全部楼层
5好 5坏咯 收藏hdzone个720p 8cyber个花屏