[幽默情感] - -悲剧了几天

masato 发布于2009-11-19 20:27 824 次浏览 21 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2009-11-20 16:05:22 | 显示全部楼层
你識飛,最多撞飛機.{:5_338:}
4 }- X3 j! H$ @2 j6 t平常心 发表于 2009-11-20 15:56
飞机撞到我就係佢唔好采囖,咔咔

kyo1983 发表于 2009-11-20 18:14:37 | 显示全部楼层
ao柴真系几辛苦既,尤其系打球整亲

Kiver 发表于 2009-11-20 22:55:33 | 显示全部楼层
前天扭伤了腿 好疼啊 都肿起来了 整块都黑了 疼得连路都不想走了 后来老妈叫我去看铁打 - -去看的时候虽然有了疼死的觉悟了但是真的卒脚的时候没想到疼得差不多眼泪都出了 当时真的连话都说不出 干 还好换了药后就没 ...5 `& _8 r4 {9 [. ?6 l
masato 发表于 2009-11-19 20:27
9 Q) n5 z+ x. M: W! x1 ^* T& Q
+ X: a; D- D! b5 g) u
铁打是错别字
# V' R0 S  f! n) m$ T- ~( z应该是跌打~~

kevinchan 发表于 2009-11-20 23:06:06 | 显示全部楼层
铁打是错别字
, I6 o% J& Y( N9 L2 }应该是跌打~~
, [6 G0 P, b, s! ^: o  QKiver 发表于 2009-11-20 22:55
粤语读音係”铁打“....赞一下,K社老眼仲未昏花啵

Kiver 发表于 2009-11-20 23:22:18 | 显示全部楼层
粤语读音係”铁打“....赞一下,K社老眼仲未昏花啵3 k' V& x- n' x8 U7 c7 _3 v
kevinchan 发表于 2009-11-20 23:06
: D6 Z+ O! F: l  q2 R( J: j
+ G2 o5 Y8 C$ B( W; M

! W7 n$ L1 }* g4 [! N2 s
3 y% J% X5 y* ]* W4 E- q% n5 l1 J0 ~+ Q我好老咩?

kevinchan 发表于 2009-11-20 23:28:01 | 显示全部楼层
6 X. h  d/ U- q* [* {) P
+ ?: \2 K, m% u5 x1 b; V- A  Z$ E% N
我好老咩?9 `# y& q' {# O& _* H2 _
Kiver 发表于 2009-11-20 23:22
论辈分,你係最老的!

平常心 发表于 2009-11-21 00:41:01 | 显示全部楼层
我經常K波,傷系小事,當人生鍛煉.{:5_338:}

kevinchan 发表于 2009-11-21 08:20:49 | 显示全部楼层
我經常K波,傷系小事,當人生鍛煉.{:5_338:}. X  O, D1 \! u5 X
平常心 发表于 2009-11-21 00:41
小伤就係小事,如果係大伤,咁就唔係咁讲了

平常心 发表于 2009-11-21 10:36:29 | 显示全部楼层
大伤当休息,人生有几何长休九十九.{:5_338:}

kevinchan 发表于 2009-11-21 13:50:54 | 显示全部楼层
讲就轻松,但伤起来就宁愿无事,唔休息啦
( |" o6 t% }. d( x以前读书受伤咗,日日睇住人地踢球,自己无得落场,脚都痒啊(有D夸张),哈哈