[动漫讨论] 唔知呢度有无人中意10月新番“好想告诉你”呢

Danted 发布于2009-11-16 18:31 1004 次浏览 15 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(15)人评论

GavinDX 发表于 2009-11-16 20:35:15 | 显示全部楼层
我睇完简介就已经冇晒兴趣。。。。。。。。。。。。
, p$ c3 ~' L& g3 p6 T! v5 \& S$ T5 F+ H6 p
10月新番最好?虽然我冇睇过呢出,但我不敢苟同。。。。。
6 f* l5 N8 f+ l! x2 A+ I! d
* q8 k: k. i* V7 R: R' S7 y10月新番好多好动画:《妖精的尾巴》,《猫愿三角恋》,《圣剑锻造师》,《学生会的一己之见》,《科学的超电磁炮》都超正。另外仲有《天降之物》同《Kampfer》都唔错。

火灵猫 发表于 2009-11-16 20:39:18 | 显示全部楼层
我中意~超中意~超纯白色贞子~爽子~超清纯~

kevinchan 发表于 2009-11-16 20:49:16 | 显示全部楼层
太清纯的无兴趣,始终都係中意战斗嘅系列

gzfantasy 发表于 2009-11-16 20:52:26 | 显示全部楼层
纯爱嘅基本唔睇,十月新番只睇《天降之物》、《犬夜叉·完结篇》、《青之文学系列》

火灵猫 发表于 2009-11-16 20:56:08 | 显示全部楼层
睇得咁多血腥~应该搵D清纯D嘅调剂下~

mcnynbajay 发表于 2009-11-16 21:19:14 | 显示全部楼层
校園純愛劇我有愛了~- Q* D- Y' m3 Z# Q. }0 m( l' U
能登配的爽子都超有愛了~!望日后TVB能引進此套吧!
1 W* L8 [9 @9 N/ [& f$ P5 L, z6 d+ G) F' _- S' X' B- T5 k" ~
PS:睇我頭像同簽名就知了!

mcnynbajay 发表于 2009-11-16 21:21:22 | 显示全部楼层
我睇完简介就已经冇晒兴趣。。。。。。。。。。。。
$ c: }; l9 K. p+ i- d+ b: t
9 ?! X! D2 x6 k( X' V10月新番最好?虽然我冇睇过呢出,但我不敢苟同。。。。。* f. ~$ ?, Z* I( q. X0 L

0 p. Q- C  y) [( W$ P* |1 Z10月新番好多好动画:《妖精的尾巴》,《猫愿三角恋》,《圣剑锻造师》,《学生会的一己之见》, ...& v! F  E" L% z3 J4 T7 G
GavinDX 发表于 2009-11-16 20:35
: S. D) K  S" \
) X+ ^7 W. M0 x; ^7 ]9 e
以上的除佐《圣剑锻造师》之外,其他都有追看的!

火灵猫 发表于 2009-11-16 21:29:25 | 显示全部楼层
我好似全部都有睇,喺咪太杂呢

kevinchan 发表于 2009-11-16 21:40:03 | 显示全部楼层
纯爱的我就未睇过啦!硬係觉得好闷的- -

gujuji 发表于 2009-11-16 22:19:26 | 显示全部楼层
其實幾想睇~; _, E0 n- {7 X. [9 W+ s
不過無咩時間

gzfantasy 发表于 2009-11-16 23:02:50 | 显示全部楼层
晒新头像
; @* V1 _$ C7 ~7 a( V4 N& K" B, b2 x7 O+ Q( F
其实今年十月同往年相比,质素已经差咗好多,金融危机

12下一页