[动漫讨论] 原来 蓝光人有四部曲 哦

Windysonk 发布于2009-11-15 22:30 1007 次浏览 9 位用户参与讨论   [复制分享主题]
最近玩了Wii平台上的机战Neo发现的...
% o" T4 y( T9 r; o' i, d
. H0 M8 `1 h5 {) Q& T7 y; f绝对无敌-* m) o$ i! \& ~* g( f/ W/ {! E( Z

9 R! N3 T( Y+ W4 `4 ]元气爆发-
, i* G& E9 O. I* `" [4 \
* ~" W7 `% l" J# H8 E# r热血最强-哥修罗
8 ?$ h. ^) Z+ r7 M4 D. N) ^, R9 E1 v9 q$ t, |) r
完全胜利-" g: ?) a) O: p$ J1 L. P+ c8 n

4 R2 b* n4 h' ]1 d名字就不太记得了

已有(9)人评论

kevinchan 发表于 2009-11-15 23:06:30 | 显示全部楼层
我一直都以为係3部啵!之前唔係讲过【完全胜利】係唔完整嘅咩?

183334257 发表于 2009-11-16 06:31:55 | 显示全部楼层
那部好似无出动画的,漫画有

天使之风 发表于 2009-11-16 11:29:05 | 显示全部楼层
完全胜利并未tv话~~

kenhai74 发表于 2009-11-16 12:12:43 | 显示全部楼层
长见识啦,谢谢分享!

jinguang 发表于 2009-11-16 21:45:02 | 显示全部楼层
有第四部,不过没看过.

kenhai74 发表于 2009-11-17 10:15:30 | 显示全部楼层
完全胜利?禁似PSP游戏:机战MX入边果只机体的音乐嘅?唔知道喺唔喺同一个动画嚟?

ConvoyChan 发表于 2009-11-17 13:49:13 | 显示全部楼层
系 的确有第四部 不过冇动画化 只有漫画 关于视频只有一个宣传短片 貌似背景音乐就系主题曲喇+ M% \1 M% n" d8 N+ I
个部既机体系前三套既集合 比一班新既小朋友,同样系成班人出动既。。。
1 u/ q: }! ]! S; E! _) ^% L而且个人感觉完全胜利既人物比较样衰 而且仲抢埋先代主角D机 好5爽 好彩冇动画化: C: P5 [8 g3 R1 V; ~
于是本人无视之

ninaomu 发表于 2009-11-17 21:51:45 | 显示全部楼层
唔好将非电视动画与电视动画混为一谈

iorirx 发表于 2010-1-10 14:14:59 | 显示全部楼层
完全胜利只有漫画版!