[迅雷快传] [tvb/台版dvdrip][幪面超人電王][第1~20集][x264_ac3][日粵/國日粵][tvb/dvd字幕]

ngyan1600 发布于2009-11-15 13:24 11305 次浏览 133 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kof008 发表于 2010-1-23 00:55:11 | 显示全部楼层
幪面超人電王合成粤语版有得看喇多谢晒。

ngyan1600 发表于 2010-1-23 02:20:47 | 显示全部楼层
。。。收8集也好。。。= =谢谢1600先。。
' U3 b* R- B% \; J: Bmaplep 发表于 2010-1-22 21:42

2 v9 [4 s# T& O! F  U係播到第八集,你想多幾集都要等聽日播......

ngyan1600 发表于 2010-1-23 02:21:32 | 显示全部楼层
.....清可以说DVD的比较清。。但我觉得弄TVB的好了,DVD的弄起来应该会很麻烦= =* r3 o' d3 M% t/ P( ^! u2 s
maplep 发表于 2010-1-22 21:54

) O- }& x* G3 n5 Q/ M8 I講真,有片源我就會想合,更何況片源係用錢買的.....更加唔想哂左,最多無人支持既合左唔發既ja

ktmsun 发表于 2010-1-23 14:46:50 | 显示全部楼层
经典直得分享!!!支持!!

maplep 发表于 2010-1-23 17:09:22 | 显示全部楼层
講真,有片源我就會想合,更何況片源係用錢買的.....更加唔想哂左,最多無人支持既合左唔發既ja
# F) @' N4 j2 m) M9 {7 Y" Yngyan1600 发表于 2010-1-23 02:21

' Z, C  l: @7 A1 ~& A3 H& y2 S
+ d+ v% W6 w6 c& \: U+ A那我就期待DVD的,但1600你发完TVB的先才合DVD的也不迟,你有那么多片要合。。。

ngyan1600 发表于 2010-1-24 00:56:26 | 显示全部楼层
8 ]& p( M) j( R5 k  J& c4 O
那我就期待DVD的,但1600你发完TVB的先才合DVD的也不迟,你有那么多片要合。。。  ]. W2 c% X2 u. E" ]+ X
maplep 发表于 2010-1-23 17:09

) ?7 b& x9 n9 A* P0 e% Y& l電王唔難合......只不過合成版既反應太差喇,唔想再發,合我就會繼續合,但係唔會發出黎,唔想哂時間上傳
* c0 b! V' u( I9 ~5 q想要既可以PN問我拎FTP,係FTP慢慢拉,,,,,,但係要有心理準備拉得好慢,因為香港寬頻連外地/大陸都好慢......

gordian 发表于 2010-1-24 09:43:38 | 显示全部楼层
1# ngyan1600 thx a lot!!!

maplep 发表于 2010-1-24 10:26:13 | 显示全部楼层
電王唔難合......只不過合成版既反應太差喇,唔想再發,合我就會繼續合,但係唔會發出黎,唔想哂時間上傳
, G0 e, ]3 U4 i( ]( e' `. V想要既可以PN問我拎FTP,係FTP慢慢拉,,,,,,但係要有心理準備拉得好慢,因為香港寬頻連外地/大陸都好慢......+ ~+ }2 g4 o; O9 @# D  |
ngyan1600 发表于 2010-1-24 00:56
1 P: ~$ E7 {# e4 y% R3 `7 f, l

8 \: f1 M4 i6 Z; i* U7 Q不用啦,1600你继续合吧,我会支持你的^^,但也可以试试FTP..= =我最快下载速度150KB..

wai008 发表于 2010-1-24 14:07:16 | 显示全部楼层
多谢晒 十分多谢晒

qazqsc 发表于 2010-1-26 17:44:34 | 显示全部楼层
好睇啊,一定要支持

YM 发表于 2010-1-26 22:34:06 | 显示全部楼层
有埋国语版真係超正一定要下载收看3Q。

yin1989 发表于 2010-1-27 19:14:03 | 显示全部楼层
这里也支持!合成辛苦了