[迅雷快传] [tvb/台版dvdrip][幪面超人電王][第1~20集][x264_ac3][日粵/國日粵][tvb/dvd字幕]

ngyan1600 发布于2009-11-15 13:24 11308 次浏览 133 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Danted 发表于 2009-11-17 10:57:48 | 显示全部楼层
赶快就有新超人,支持下

maxwinche 发表于 2009-11-17 15:37:38 | 显示全部楼层
平成史上最买座噶超人,TXB又来将佢EG了,凄惨

平常心 发表于 2009-11-17 16:58:49 | 显示全部楼层
1600出品点可错过,迦武斗还未下完,感谢,

KO999 发表于 2009-11-17 19:28:57 | 显示全部楼层
电王好睇啊,一定要支持

ninaomu 发表于 2009-11-17 22:02:24 | 显示全部楼层
连载开始。。。。。。。。thx。。。。。。。

kidhitomi 发表于 2009-11-18 12:21:50 | 显示全部楼层
电王合成出佐了~~6 M! q: n4 ^: T4 m4 D5 f
又要慢慢下载了~
) [; n' C9 e: P# T; x7 E. O楼主辛苦了·~

kidhitomi 发表于 2009-11-18 12:31:41 | 显示全部楼层
点解要用TVB的视频呀~% W& P& G; |6 |8 A2 o$ \5 @! {! }
觉得不係好清晰,而且有咔佐一D剧情~
% Z' C* N0 q1 j# ?* p剧情睇起来的话就不连贯了~' z6 v# S. L9 F5 d
kabuto就係甘!

dbz 发表于 2009-11-20 00:56:48 | 显示全部楼层
謝謝!!!!!!!!!!!!電王真的好看啊!!

ngyan1600 发表于 2009-11-20 12:39:41 | 显示全部楼层
点解要用TVB的视频呀~
: z4 O. T' {! `9 x$ S: ~) O觉得不係好清晰,而且有咔佐一D剧情~
: k& U. t& X; R; u; C4 E剧情睇起来的话就不连贯了~: f, s) D4 s' N
kabuto就係甘!
: {6 L% C- D5 k9 w' tkidhitomi 发表于 2009-11-18 12:31

2 I/ _+ J7 d  e) O+ L主要係
8 I5 W  g3 _, Q% y6 j+ q9 }" ~1,我無時間做咁多套合成
3 j( u, W+ p# S" T0 l: `! c9 v: N% V: X2,無比較好既片源,我手上只有內置字幕,編碼為dvix既tvrip日版片源+ h, I$ K( @' }' ^" I4 x' D
所以,只會用錄影既視頻! B7 a4 O/ s0 U2 ?

! [  m$ d, s; B0 D/ y" E$ j2 ?講真,呢排tvb既動畫,特攝片畫質都唔多好,有d就易起格,有d就好蒙,都唔知tvb點買版權同片源的!

kidhitomi 发表于 2009-11-23 15:35:32 | 显示全部楼层
原来係甘~~" V( o. ~" p6 c& k; u( k/ B: n
谢谢解答~~

cjcj 发表于 2009-11-23 17:21:08 | 显示全部楼层
本帖隐藏的内容需要回复才可以浏览

saiqq 发表于 2009-11-23 19:17:05 | 显示全部楼层
现在正收集蒙面超人的片子,谢谢啦~