[动漫讨论] 超时空要塞 福山芳树与May'n首次来穗演出!

BABYCOS兔 发布于2009-11-12 17:57 2507 次浏览 16 位用户参与讨论   [复制分享主题]
本帖最后由 BABYCOS兔 于 2009-12-3 15:02 编辑 # r) N2 `; `3 F$ c% b8 U% n% l$ x
' X# z7 F- m5 ]- \/ K5 ^" W
超时空要塞 福山芳树与May'n首次来穗演出!
; P0 E3 I3 ~5 b演出时间:2009年12月13日下午三点进场、四点开场 & i" G0 V' c3 w
地点:广州市少年宫蓓蕾剧院
% p8 g0 f5 o  [! j9 z5 F. Q票价:一等席:580RMB、二等席:480RMB、三等席:380RMB、四等席:250RMB
, V. H. L5 b/ P: Y5 x" h主办:广州市源子文化传播有限公司
% v1 s1 [/ s% {/ M. o9 Q协力:有限会社スリーナインエンタテインメント 8 c' c, K0 ~5 U' I! G8 J
   株式会社ホリプロ  
7 v0 I# \, i& X- ]. s! s$ ^需要订票的朋友加群:88033906 或 电话咨询:020-87562998  7 a( S# l8 s9 `" b/ d0 K
中方宣传网站:
http://www.yz.gz.cn/topic/bwhy/news/200911/2652.html# f* v  e2 B2 _

已有(16)人评论

水树麻衣 发表于 2009-11-12 19:21:22 | 显示全部楼层
我吖哥都有订到票去睇3 W" _. ]) G5 }8 A& H
不过距话同朋友去 # D0 @' _3 p; F5 D, k3 p
点求距都唔带埋我 %>_<%

kevinchan 发表于 2009-11-12 23:19:35 | 显示全部楼层
又嚟刮钱啦,哈哈4 E8 D9 U( F- M5 M  K; m3 Q
可惜我无兴趣去

BABYCOS兔 发表于 2009-11-13 10:20:54 | 显示全部楼层
我吖哥都有订到票去睇+ O& _3 T3 `- c: Z
不过距话同朋友去 1 C; I/ o$ w# h$ F6 g4 Y! T
点求距都唔带埋我 %>_! ^  F3 Q. z6 [* P
水树麻衣 发表于 2009-11-12 19:21
; n5 @  z1 a! I9 e

* Y! _0 Y$ y% B9 a1 I# T可能你吖哥同女仔去呢,你去米做电灯胆

kevinchan 发表于 2009-11-13 14:42:34 | 显示全部楼层
可能你吖哥同女仔去呢,你去米做电灯胆
$ x( ]1 J$ h8 G( aBABYCOS兔 发表于 2009-11-13 10:20
存在99%嘅可能性!你要识趣先得噶嘛

aubert22 发表于 2009-11-14 17:58:51 | 显示全部楼层
我吖哥都有订到票去睇9 l5 U0 ~$ M9 Z* A
不过距话同朋友去 , C9 O- g* T) ~% d* i; Y
点求距都唔带埋我 %>_, e  d; l0 p7 M  o7 y0 m. P1 t
水树麻衣 发表于 2009-11-12 19:21
8 m3 u9 r  e) u: ]8 _( {
我同你去啦~

kevinchan 发表于 2009-11-15 16:34:48 | 显示全部楼层
我同你去啦~! D' h9 p1 [  K+ c' Y$ w5 J2 T# B
aubert-22 发表于 2009-11-14 17:58
猫兄果然“好好人”

BABYCOS兔 发表于 2009-11-16 11:40:38 | 显示全部楼层
日方出宣传:
* R$ R% D. b/ g; g9 TSEVEN主唱巴沙拿歌手福山芳树:http://www.fukuyama-yoshiki.net/live.html2 m- z' m( q9 M6 `4 r
和F主唱雪露歌手MAY'N将12月13日去广州蓓蕾剧院开LIVE。 0 g" M' i+ @; N
订票加福山&女王应援二群:880339062 |+ ^' k  ~. k4 U; U
中方官网:www.yz.gz.cn

aubert22 发表于 2009-11-16 18:19:01 | 显示全部楼层
猫兄果然“好好人”8 C4 ~* O, w6 A8 ]; P5 h
kevinchan 发表于 2009-11-15 16:34

) B# |2 |5 F+ o* }( w+ v- I' ~. n一般嘅人道帮助啫~

kevinchan 发表于 2009-11-16 22:16:47 | 显示全部楼层
谂翻起以前TVB播放嘅时候觉得唔好睇,睇完第一集就无睇了!1 `0 e3 `/ ~  U+ r
依家反而想去睇番

183334257 发表于 2009-11-25 08:14:25 | 显示全部楼层
都票都几贵下....贵过我去睇演唱会

457092973 发表于 2009-12-4 20:12:38 | 显示全部楼层
谂翻起以前TVB播放嘅时候觉得唔好睇,睇完第一集就无睇了!
( C* }( n8 Z; ?7 X9 v: B1 s: ?依家反而想去睇番
& I# l7 T/ U1 L. Z+ Hkevinchan 发表于 2009-11-16 22:16
我就觉得之前睇好睇,依咖睇就麻麻啦。。。

12下一页