[I T 资讯] 最近想买个1.5T硬盘

wjr5200 发布于2009-11-3 19:44 4368 次浏览 45 位用户参与讨论   [复制分享主题]
wjr5200 发表于 2009-11-6 23:12:23 | 显示全部楼层
个人建议你一系买1TB.一系买2TB.1.5TB最好明年买.{:5_338:}+ G5 a6 v  [4 P1 b0 C6 A
平常心 发表于 2009-11-4 17:16
  x+ T, ~+ `- Q* v' w8 Y4 ?' ^8 Q5 Q

( t5 U9 A9 F; z& v9 _5 l0 z$ J7 G有一定道理,所以等明年了,宜家2t同1.5t的价格差距太大,感觉好怪本来想买个1T希捷的高清盘希捷 Pipeline HD 1TB的可惜等成个月都无货废事等了

熊猫仔 发表于 2009-11-7 02:17:11 | 显示全部楼层
我都计划买个2T双碟,不过由于价钱问题,一直都喺计划中...

kevinchan 发表于 2009-11-7 02:56:21 | 显示全部楼层
粤漫社越多人上T越好,证明大家都可以收藏资源,如果求助起嚟都容易揾到D

kyo1983 发表于 2009-11-7 13:31:57 | 显示全部楼层
听讲1.5T既技术唔系好成熟,唔多稳定

huang 发表于 2009-11-7 13:55:32 | 显示全部楼层
我吾上T咩都假

wjr5200 发表于 2009-11-7 20:03:48 | 显示全部楼层
听讲1.5T既技术唔系好成熟,唔多稳定/ G" j1 L' S, w6 |1 k" ~
kyo1983 发表于 2009-11-7 13:31

4 z, r) a& p, y* R1.5T出成年了,差不多了

wjr5200 发表于 2009-11-7 20:03:50 | 显示全部楼层
听讲1.5T既技术唔系好成熟,唔多稳定* Y4 n# x" u: a& M
kyo1983 发表于 2009-11-7 13:31

$ O* ?4 I1 X. x  u) D) p6 N1.5T出成年了,差不多了

ConvoyChan 发表于 2009-11-8 20:05:22 | 显示全部楼层
传说既5稳定系指 单碟500g盘个系列
. S! s- b% _& z1 {9 u6 ^. r因为希捷1112多多少少有问题: ]/ A- j; }- l4 z& S; i0 ~
其他既三星 日立 都未出 而且西数出个唯一一个系列既单碟500g都系响低性能既绿盘系列
2 i& ^3 z" U4 N0 x0 b% H2 K而且绿盘有个非常得意既功能就系可变转速9 M9 _7 B6 N0 @  M+ e2 R- V
所以有人对500g单碟既技术提出疑问

xiuhong 发表于 2009-11-10 15:00:49 | 显示全部楼层
1T即系几大呀?

kidhitomi 发表于 2009-11-15 12:18:23 | 显示全部楼层
1T未用过~不识点讲~
: E; L/ Q3 ]9 U4 l' ^2 I我都想要多个硬盘呀~~
+ s1 \7 \5 a7 f: w: V4 o3 g& z2 V7 T( [就算不喺1T都没咩所为~~

mylove2 发表于 2009-11-18 11:09:38 | 显示全部楼层
有钱真好,有人送个来就差不多

Ace0210 发表于 2009-11-18 23:59:38 | 显示全部楼层
甘大
" y2 y% F. _) }1 V- p# q放好多野都得啦