[其它更多] 請問年底TVB還有什麽新動畫播?

gujuji 发布于2009-11-1 21:25 3237 次浏览 50 位用户参与讨论   [复制分享主题]
seasonow 发表于 2009-11-2 15:28:05 | 显示全部楼层
同求。。。。。。我都想知

jinguang 发表于 2009-11-2 17:02:04 | 显示全部楼层
TVB最近的动画越来越IN了,希望继续加油.

gzfantasy 发表于 2009-11-2 18:21:20 | 显示全部楼层
TVB最近的动画越来越IN了,希望继续加油.1 P7 \+ V6 o+ `3 i& V0 J0 m" n* U' p
jinguang 发表于 2009-11-2 17:02
8 K  z: y" n, g$ h7 v! W

# F5 v5 M3 x9 z  n$ O$ ?係J2吧……梗係啦,收费喎~

attackfu 发表于 2009-11-2 18:36:24 | 显示全部楼层
TVB最近的动画越来越IN了,希望继续加油." M5 R' U. ^! S9 D5 Q$ i4 P
jinguang 发表于 2009-11-2 17:02

4 a1 @2 s! I4 [$ o; Y
( n( O! T) [0 I: t8 H+1     TVB动画本地化万岁!!

freedom246 发表于 2009-11-2 18:46:29 | 显示全部楼层
係J2吧……梗係啦,收费喎~5 P9 [) G3 B* s1 c0 t) v. e
gzfantasy 发表于 2009-11-2 18:21
, g* t* J$ j9 f9 C* u
免费噶,同高清台一样,呢度睇唔到之嘛!!

ngyan1600 发表于 2009-11-2 20:12:06 | 显示全部楼层
勇者王...又一套CUT勁多既勇者動畫......

ngyan1600 发表于 2009-11-2 20:12:56 | 显示全部楼层
係J2吧……梗係啦,收费喎~
0 v  x; i+ O0 H/ f7 V1 ?# mgzfantasy 发表于 2009-11-2 18:21
  Q% l$ o* h* B1 L! I
J@幾時變左收費架..我都唔知既!?

kevinchan 发表于 2009-11-2 23:28:34 | 显示全部楼层
根據內部節目表~年底TVB會有《小雙俠》《全力兔》J2的R2時段《天堂之吻》《黑執事》TVBK經典重播《勇者王》首播《Battle Spirits 少年突破馬神》# r' c4 }4 ?! _, \% |8 p+ R1 d
小雙俠(第9輯)(7/11 - 22/5/2010)
/ S0 h: B/ C1 t) w星期六:17:307 Q+ }/ F8 p' y5 [
貓狗寵物街(第3 .../ e0 `. v. S" R& c7 y, `: C2 ]. {
mcnynbajay 发表于 2009-11-2 10:32
小杰回答得好清楚,犀利

masato 发表于 2009-11-3 19:56:12 | 显示全部楼层
嘛 看看能不能放个欢乐漫了

championB 发表于 2009-11-3 20:57:36 | 显示全部楼层
聽說有11月黑執事~係唔係真的?/ d3 ^, M  h/ M7 L& L/ H8 @2 ~

. ?8 L0 d! r/ l  S之後仲有蒙面超人電王~
, W5 _, n$ X6 {; Q7 y% L- a, v" B: D: R. \  m: O1 m
除咗呢d仲有無???$ H( E7 e9 w- G5 H' Y% E* _, Z

/ c3 D$ b, N; _) N- a, i( e. g( uhttp://kouji.uni.cc現在呢個網上唔到~有d唔係咁方面...! q+ d# w8 l! Q5 L
gujuji 发表于 2009-11-1 21:25
4 Y1 j( }8 x: f$ f. B+ v/ q

8 H: K+ J, f0 [* W8 _- z电王接档甲斗王,黒执事接档鲁鲁修.: `* t/ C8 ]4 k3 Q& B) ?2 o. |- [

& Z2 W( Q! P, l+ ~& P1 [) d之前在t嘟b周刊有介绍过黒执事和轻音少女,现在黒执事播了,不知道轻音会不会播.

toueikin 发表于 2009-11-4 19:30:04 | 显示全部楼层
我都想知道 所以嚟八下~
/ ~, ?$ F8 c$ u衣架TVB又有儿童台 又有J2 样样搞收费7 t5 j8 [  R3 l. S/ i
搞到无线就无乜动画有睇头
: o& N( g- ?/ o! Y+ D希望我们这一家 TVB有新嘅啦

championB 发表于 2009-11-4 23:32:20 | 显示全部楼层
11号儿童台重播<勇者王>,正!