[每日闲聊] 9月15日,Kiver 哥哥生日快乐

tandong 发布于2009-9-14 10:19 4085 次浏览 86 位用户参与讨论   [复制分享主题]
% q. c! _, }4 P! P) Q# c6 M$ {3 L$ E" o3 V
年年都有今日,岁岁都有今朝!要钱有钱,要女有女!!
2 G7 M: V4 ]# `要上夜班,提前发贺贴,花就先送左,查收!

已有(86)人评论

tandong 发表于 2009-9-14 10:20:01 | 显示全部楼层
纱发!Kiver 哥哥,大个仔喇,乖乖地,比封大利事來!!
- T) J3 T. V, U" {# a后面要嘎就排队啊!

huang 发表于 2009-9-14 10:49:11 | 显示全部楼层
结婚通知我,收到请柬,
( _# y) t: x# E+ e实爬到爬去南海

Kiver 发表于 2009-9-14 10:51:51 | 显示全部楼层
年年都有今日,岁岁都有今朝!要钱有钱,要女有女!!
8 R9 @5 w+ b7 x* Y8 f要上夜班,提前发贺贴,花就先送左,查收!
) J( [0 @- m( w8 E5 atandong 发表于 2009-9-14 10:19
! X) d4 b9 Y8 y# p5 i0 X( s
& |3 @. v2 W( G3 v1 R9 G. f! j( P! M9 K
依家我好穷
3 t( U6 ~7 O3 j无钱啊~~

Kiver 发表于 2009-9-14 10:52:23 | 显示全部楼层
结婚通知我,收到请柬,4 K3 a/ k/ `+ q$ L9 J" [
实爬到爬去南海5 P! j. Q, u. \  C# ~: q
huang 发表于 2009-9-14 10:49

* [& `' r/ ~% W1 F+ {
, K  m6 b# S3 C6 J3 ~结婚
- o# @$ r4 U, Y
- m. ?3 X) {1 d钱都吾多个~~

Kiver 发表于 2009-9-14 10:52:52 | 显示全部楼层
年年都有今日,岁岁都有今朝!要钱有钱,要女有女!!2 o* b& T9 H$ V
要上夜班,提前发贺贴,花就先送左,查收!5 K5 M6 H( R; {
tandong 发表于 2009-9-14 10:19
0 W3 }9 m6 Q5 H1 x
& b# J2 }' x" ^3 w6 x
我生日这天3 X& @. |  N9 X: A5 }* w( F$ |& m. Y

$ q) _0 t6 }  o, G2 V居然是金融海潮一周年纪念日~

kevinchan 发表于 2009-9-14 10:53:51 | 显示全部楼层
本帖最后由 kevinchan 于 2009-9-14 10:56 编辑 8 {5 ]' L# X6 L9 c! |

1 ^  C0 {, r+ b& d排队嚟祝贺..生日快乐......等利是

阿叮 发表于 2009-9-14 10:55:46 | 显示全部楼层
咦...今日社长生日阿.?!.
; I+ t. V! v" m8 L& Q3 M生日快乐.~

tandong 发表于 2009-9-14 10:55:48 | 显示全部楼层
依家我好穷: q* A! B- E# q/ x  q3 L* Q
无钱啊~~( R* Q1 r7 ~' z* d& }1 x8 h( \
Kiver 发表于 2009-9-14 10:51
米比人話你孤寒啊!!

tandong 发表于 2009-9-14 10:57:00 | 显示全部楼层
咦...今日社长生日阿.?!." H, i9 m5 b! R( S  Q/ F& B
生日快乐.~
! F& `" O5 a* S阿叮 发表于 2009-9-14 10:55
今晚12点啦!

tandong 发表于 2009-9-14 10:58:21 | 显示全部楼层
  n2 E1 g0 c5 v% [% V: \. x) e1 C& n
结婚
% i5 w. I/ r0 f$ L" W0 C/ {5 t3 f% I! C: g9 n
钱都吾多个~~
+ B* q! {% m% u3 cKiver 发表于 2009-9-14 10:52
又有田又有地,女就來啦!

kevinchan 发表于 2009-9-14 10:58:33 | 显示全部楼层
我生日这天6 i4 `3 {* p1 m: J( w( M  N$ ^

/ ]' Y' y6 n* \2 \: h, S$ y: q  [% ^居然是金融海潮一周年纪念日~
; |% J: n$ r/ K8 b( Y2 A7 R" i/ ]Kiver 发表于 2009-9-14 10:52
我都係刚刚听人讲起雷曼一周年...估唔到呢度又提起嚄,呵呵