[社区发布] 粤漫社迁站基本完成[09·09·04]

Kiver 发布于2009-9-4 10:31 5652 次浏览 24 位用户参与讨论   [复制分享主题]
seed22 发表于 2009-9-4 20:26:50 | 显示全部楼层
经常上不了,真的有点不爽!

lych 发表于 2009-9-4 20:38:47 | 显示全部楼层
终于都迁完站了,真是可喜可贺。

my1988170 发表于 2009-9-4 20:43:11 | 显示全部楼层
开心啊,无晒整日被河蟹,太好了

老友鬼鬼 发表于 2009-9-4 22:32:52 | 显示全部楼层
唔怪之得好几日都上唔抖···迁站辛苦赛!!

kwanyeung 发表于 2009-9-5 06:20:22 | 显示全部楼层
咁依家講野可以唔洗就住就住嗎??????6 x/ g& [: j6 u! x) p

8 `3 f# X" H& {8 M話時話我覺得換左站後速度快了。唔知係咪心理作用。。

Kiver 发表于 2009-9-5 08:23:08 | 显示全部楼层
咁依家講野可以唔洗就住就住嗎??????
0 ?6 @7 s! J/ f4 m. G
$ A. h$ O( H/ ]; S  [) y話時話我覺得換左站後速度快了。唔知係咪心理作用。。6 @% h, m# K) [4 b: a& K7 z
kwanyeung 发表于 2009-9-5 06:20
" O6 G0 C2 _1 B, h) _) a
8 d1 R0 u/ c- o% Y% `
服务点在香港
5 Y' ~3 ~/ H- ^相对来说
, a' ?. G- `8 @) M5 U: {4 U: i/ c你应该是快左些的

Kiver 发表于 2009-9-5 08:27:00 | 显示全部楼层
咁依家講野可以唔洗就住就住嗎??????! V+ ~, [6 d/ ]: d/ ^+ o8 g
! G' i3 M. H+ p/ c9 S# {( t
話時話我覺得換左站後速度快了。唔知係咪心理作用。。
  e% [* s& I  qkwanyeung 发表于 2009-9-5 06:20

( E; n' @, H" ]- r) a1 h% Q+ Y  x) G8 C6 k' ~$ u* H6 }  \
暂时讲野还是用同音字代吧`

kwanyeung 发表于 2009-9-5 10:21:41 | 显示全部楼层
服务点在香港# @+ S" a. Q5 c8 D, ?& f, J8 d+ J
相对来说
) K0 v3 t. |! U; w5 k" ?你应该是快左些的) f2 X7 H; ^- [& I9 r2 {# g
Kiver 发表于 2009-9-5 08:23
( G- v$ \$ b! E* `7 ?8 m
其實我人不在香港。照計對我應該不會有影響的。。。
9 ~7 q+ K0 a) w$ e- U1 K2 Q, \0 `3 @" q1 E! j7 f7 @/ j
但係可能香港個寄存速度快同埋大陸要經過GREAT WALL。。所以可能咁樣速度就快左了。

Kiver 发表于 2009-9-5 14:13:27 | 显示全部楼层
其實我人不在香港。照計對我應該不會有影響的。。。
( k, ]( g& y1 ?0 F& [( W5 u
& x+ Y! O6 c' v2 o/ q但係可能香港個寄存速度快同埋大陸要經過GREAT WALL。。所以可能咁樣速度就快左了。! i  M- z: }  ~
kwanyeung 发表于 2009-9-5 10:21

2 a( u0 E: t1 n
- Q  R2 n7 K6 \1 j& x我知你在加拿大~~~

嚣のЪ 发表于 2009-9-5 23:20:31 | 显示全部楼层
放学即有得上~4 S3 _6 V& o2 {
唔使等~

alexhus 发表于 2009-9-6 18:32:05 | 显示全部楼层
辛苦晒啦,K社,迁站又番烦又要熬。。。

aaron81 发表于 2009-9-6 23:04:51 | 显示全部楼层
原来停电推迟左一日~