星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[音乐儿歌] 2009TVB《TVB儿童节献礼:动画金曲音乐会》高清TV粤语中字

501 发布于2009-8-30 09:12 9513 次浏览 54 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
zmqxzmq 发表于 2009-8-30 21:43:01 | 显示全部楼层
好多当年好钟意嘅歌!

gzfantasy 发表于 2009-8-31 09:43:18 | 显示全部楼层
呢种内容,至少可以搞3年~~~

gzfantasy 发表于 2009-8-31 09:57:46 | 显示全部楼层
  P6 K7 U" R$ x1 p# t4 a% M2 q
: N) U) |6 o  Y: _, @终于down到……不过无速度……

阿叮 发表于 2009-8-31 12:07:07 | 显示全部楼层
好yeah~...
  W' ?4 a, K1 U  f, G嗰晚真系感动到我喊咁渍阿...>.<..!!
! q4 ]7 u$ @: |, Q! U4 l" e好开心阿...有得下...嘻嘻...( S. [# m! P, e7 J
多谢楼主阿...

阿叮 发表于 2009-8-31 12:10:17 | 显示全部楼层
阿.......................!!!!!!!!!!!!!!
) g5 C; |% B# V) K. q救命阿...!!!!!!!..
2 a' G4 v4 ^3 x- }3 o" {我为咗下呢个...搵搵下就加入咗粤漫社...即刻注册.想下载....
6 G5 ?2 L, v* J* o/ \- j点知........星梦5.够..........T.T....7 G! d; ]+ [8 w! x9 V6 E" H
55555555.......等5.切啦................>.<.....

嚣のЪ 发表于 2009-8-31 13:05:26 | 显示全部楼层
阿.......................!!!!!!!!!!!!!!$ ~9 ?8 w! G+ ~8 Y, K3 G9 _
救命阿...!!!!!!!..
2 |+ y( [, `' t/ n: q( X! g* ~# B我为咗下呢个...搵搵下就加入咗粤漫社...即刻注册.想下载....  D- c3 U# {( b( Z( o
点知........星梦5.够..........T.T....' D& M5 c2 N, y
55555555.......等5.切啦................>.
% f% `, t0 g+ I& Q阿叮 发表于 2009-8-31 12:10

) P8 P+ o7 k+ q4 t. ?8 X3 I 你哩种心情相信大家都可以理解到,  T3 k. w, v& u6 ~' s6 x1 d5 g
但系~~!!!没劳动何来收获呢~
3 _/ U1 [/ M% j, T: F慢慢发帖,慢慢积分啦
% U; B2 Z& _3 a3 o1 g% }( v. H# n你也可以去水区正当灌水.创造新一代水王$ l( _1 {7 o+ S+ G3 K8 y
到时咪可以下载咯~

嚣のЪ 发表于 2009-8-31 13:07:50 | 显示全部楼层
點解我點冇反應架~$ G$ N) N5 B4 j

1 l1 o. ^7 B  r- {, x# Z9 w  E下載不能~ 點解會咁嘅??
5 O3 U3 `- J$ t2 B' w- o: J7 \$ D/ \& @; T
唔該有人可以send俾我嘛? aaa.zhu@qq.com6 o) @6 {! ]( x) r, p0 J( p
zhuzhusir 发表于 2009-8-30 11:17

( q2 ?. k3 V7 P% G9 K. a! D你D权限唔够,慢慢正当发帖升级啦~

阿叮 发表于 2009-8-31 13:10:01 | 显示全部楼层
我应该下得了挂...?.
7 `8 V" r  p$ ?  r& C4 ]2 HT.T....动画.金曲.音乐会....~~~~...

嚣のЪ 发表于 2009-8-31 13:16:14 | 显示全部楼层
我应该下得了挂...?.2 m3 a; c/ q: L( t7 A% Y: J( p5 F
T.T....动画.金曲.音乐会....~~~~...
# M' D4 P( X6 G; k# I; ?# ]+ I阿叮 发表于 2009-8-31 13:10

' C" I/ B  F* L$ Q* n唔知咯,你咪试下咯.D等级制度我无点留意.
& |# H6 V1 B1 K4 c5 {. A. i星梦,权限,都是限制下载的

阿叮 发表于 2009-8-31 13:22:06 | 显示全部楼层
我都系下5.到阿.....
- Z" V' z. t, S有冇边个有嘅可以发俾我阿......4 w7 e! c8 ~4 Q1 s0 u7 ]
好想要..

村长00 发表于 2009-8-31 22:26:24 | 显示全部楼层
感谢LZ,我好想抱走啊

丫头 发表于 2009-8-31 23:57:11 | 显示全部楼层
正啊,我果日错过左呢,多谢分享哦