[吃喝玩乐] 99朵大玫瑰送人啦,想要嘅人入嚟睇下,女生优先~~~

alexhus 发布于2009-8-26 09:01 1107 次浏览 19 位用户参与讨论   [复制分享主题]
雪比 发表于 2009-8-26 11:47:29 | 显示全部楼层
论坛嘅女仔本身已经稀有,玩论坛嘅更加少...
) J- {( v. h' v唉...我挨下义气帮你啃左距啦
  e, [- w' [8 C+ i: ]/ a熊猫仔 发表于 2009-8-26 11:38
) y/ W% v9 O" c5 z

& G* l# a# B8 g3 R2 _你真系有义气咯, 难位你肯啃
& n! P; Y3 c2 E* |2 }9 l# [* B- J/ Y# R7 c! i7 ~/ u
中有好多女仔都未蒲头,你俾D机会人地啦!

嚣のЪ 发表于 2009-8-26 12:16:29 | 显示全部楼层
俾翻我6朵就够了~

alexhus 发表于 2009-8-26 12:44:49 | 显示全部楼层
俾翻我6朵就够了~
, z0 M( l1 U( d' m, Z7 Q$ z) t嚣のЪ 发表于 2009-8-26 12:16

1 q- Z% D! V' i" f, @( L好啊,你种花我去偷,偷够11朵就送番俾你。。。

熊猫仔 发表于 2009-8-27 12:11:54 | 显示全部楼层
你真系有义气咯, 难位你肯啃  O& [6 ^1 J: p" I; C

: C/ I$ n  S/ Z中有好多女仔都未蒲头,你俾D机会人地啦!- n! q9 x9 O' V' F  E8 @! @) Y3 T
雪比 发表于 2009-8-26 11:47
, p0 ~0 \4 B6 {2 T" Q

( V* p! q# k  O. {* \3 v玩农场嘅女仔都无几多个...

Milanor 发表于 2009-8-27 13:20:21 | 显示全部楼层
本帖最后由 Milanor 于 2009-8-27 14:36 编辑 , x: j/ f: Y  I/ v% b- `9 P" o
1 T& n( X1 h! u
不如送给为为啦~~9 ^) f! ?  i1 _
我好喜欢她~  B- W- S1 y4 P4 f
~D动画~~

雪比 发表于 2009-8-27 13:25:56 | 显示全部楼层
玩农场嘅女仔都无几多个...& ^& W# c3 q1 t# z7 E
熊猫仔 发表于 2009-8-27 12:11

, i/ H/ \$ D- X* F) r4 g1 Y# S2 h  y  D- U) g
你知就好啦!甘你中成日偷我D野。; u! a4 d; s$ F! h2 T# N+ I
不过好彩有养狗,可以收番D利息

alexhus 发表于 2009-8-27 14:28:49 | 显示全部楼层
你知就好啦!甘你中成日偷我D野。
3 p5 j. @4 _. A. E. Q- i" \不过好彩有养狗,可以收番D利息 $ M$ W$ }  A/ N/ _0 G& C+ h
雪比 发表于 2009-8-27 13:25

9 m- D$ T& A8 q5 z. f" y而家D狗粮好贵啊。。。

alexhus 发表于 2009-8-27 14:29:25 | 显示全部楼层
不如送给为为啦~~
- k- q; x+ N( l/ ]Milanor 发表于 2009-8-27 13:20
7 b- D) Q- N# q$ f
都系一个选择。。。