[社区发布] [MU][金田一少年事件簿][粵日雙語全集][更新<138>][合成清晰MKV]

gnao 发布于2009-8-17 14:36 32003 次浏览 564 位用户参与讨论     [复制分享主题]
jinkazuya 发表于 2009-8-18 03:35:56 | 显示全部楼层
Awesome although it is not really DVD. With both languages combined within a MKV container, it is a good choice to have it as collection. The quality is quite clear but one thing is that it is TV ripped.

平常心 发表于 2009-8-18 08:43:05 | 显示全部楼层
一一再次出现,点可错过,下载,{:5_339:}

netasa 发表于 2009-8-18 08:43:15 | 显示全部楼层
到底是h264封装MKV还是RMVB封装MKV先,两者差好远的哦,拜托楼主日后再发布自己的作品时注明内里是何种编码
, t+ w8 {5 u# S. u1 }7 y/ ^* qninaomu 发表于 2009-8-17 20:13

9 ^" Y' v# U/ L  x; J( H7 Y
+ W. j1 i2 L0 k- J' @睇图就知係用左PPX嘅RMVB合咯。左上角嘅数字係录影机录制时嘅产物,具PPX某位大大解释share上拉番嚟嘅AVI就已经有所以无计处理唔到,不过唔知讲真定讲假!  如果唔係左上角D数字,我早合左啦!  虽然PPX清D,但我都係偏向于录影版多D了。

kental 发表于 2009-8-18 13:20:06 | 显示全部楼层
因为觉得都几恐怖下!所以无系几敢体!不过我都下来试下体啦!

ykcheung 发表于 2009-8-18 13:56:17 | 显示全部楼层
中意柯南勝過金田一.

gnao 发表于 2009-8-18 20:01:52 | 显示全部楼层
更新完毕..........

gujuji 发表于 2009-8-18 20:34:34 | 显示全部楼层
繼續合成多d!!!8 b+ c5 J8 c$ t1 B  {8 J6 j
好希望合成!怪盜紳士殺人事件!唔知點知解我買碟嗰陣有兩集係一樣嘅!希望合成組你地可以合成呢個檔案

东方快意 发表于 2009-8-18 20:59:28 | 显示全部楼层
0 c! Z0 ~. `% e8 i- g3 I3 _; j2 l( }; o2 N$ F  t
明白啦,即使落翻个睇吓先~

kenhai74 发表于 2009-8-18 21:14:50 | 显示全部楼层
柯南我就睇过,觉得唔错,金田一就真系没点样认真睇,所以唔知道边个更吸引我,支持一下吧!

grostcar 发表于 2009-8-18 22:49:13 | 显示全部楼层
謝謝樓主
0 z% m) p; |  j0 d/ g真人版的你有沒有?

yanlnwu 发表于 2009-8-18 23:02:13 | 显示全部楼层
可以找到的金田一全部都是这个版本,TVB8的很难找到了~

lmf1127 发表于 2009-8-18 23:29:10 | 显示全部楼层
正~令人感动!