[网络应用] 大家下載JS空間有無咩竅門

noriko 发布于2009-7-10 17:11 2054 次浏览 30 位用户参与讨论   [复制分享主题]
大家下載JS空間的東有無咩竅門或者心得,我下載呢個空間嘅嘢超級慢,大家有無咩竅門呢 例如咩時分下載速度會好、用咩軟件好D咁之類啦

已有(30)人评论

fly1972 发表于 2009-7-10 17:23:05 | 显示全部楼层
是啊,用浏览器来下载,经常假死,试过用flashget,一到没流量就关掉来重试,就会快下完的.

noriko 发表于 2009-7-10 17:40:04 | 显示全部楼层
是啊,用浏览器来下载,经常假死,试过用flashget,一到没流量就关掉来重试,就会快下完的.
" K9 N' M) k  B' @0 T) nfly1972 发表于 2009-7-10 17:23

4 I7 H& A: x' K- p# q可以斷點再續?我驚一關咗再開就無咗已經下載過D咋

kevinchan 发表于 2009-7-10 18:06:53 | 显示全部楼层
可以断点续传的!我都係down得好慢噶,可以话係时慢时快,有时全速,有时就b/s,反正我都係用flashget挂住就係啦

fly1972 发表于 2009-7-10 18:34:28 | 显示全部楼层
确实可以断点续传,但係用flashget记住设置流量过低就重试,唔是成日挂住得0.几K,flashget是唔会重试.

stayhome 发表于 2009-7-10 18:53:46 | 显示全部楼层
嗯,同意楼上

noriko 发表于 2009-7-10 20:40:39 | 显示全部楼层
可以断点续传的!我都係down得好慢噶,可以话係时慢时快,有时全速,有时就b/s,反正我都係用flashget挂住就係啦
; k- ]3 E+ K9 f! z& V& Vkevinchan 发表于 2009-7-10 18:06

5 m) T0 L; q3 q. G# }  zOH I see! let me try again!

aaron81 发表于 2009-7-10 22:12:21 | 显示全部楼层
可以断点续传的!我都係down得好慢噶,可以话係时慢时快,有时全速,有时就b/s,反正我都係用flashget挂住就係啦( H) e0 \6 c3 r' s* ^
kevinchan 发表于 2009-7-10 18:06
$ O/ y4 d. ]3 e" J# R
时快是慢,有是激气~~ $ }+ E6 _( C5 U! x
我都无想知有乜好方法好软件
, O% H) _( r$ @. h- N2 D6 @# xkevinchan兄是否下载紧龙珠Z ,可能我同你争紧流量~~~

xiaojim 发表于 2009-7-10 22:30:03 | 显示全部楼层
用QQ旋風,依家我用IDM都DOWN5到了,FG更加連5上,JS都喺支持電信,其他營運商都5喺幾好~~

kevinchan 发表于 2009-7-10 22:42:00 | 显示全部楼层
% d- [0 G1 Z  P6 M
时快是慢,有是激气~~
5 A) m7 i. @* ~) U5 @' B9 p7 b我都无想知有乜好方法好软件 # ?9 z" Q- _1 Q% g3 n
kevinchan兄是否下载紧龙珠Z ,可能我同你争紧流量~~~
. z. I* a( A9 ]$ D2 i$ aaaron81 发表于 2009-7-10 22:12
我估计JS净係俾你一个人下载都唔会稳定得去边 龙珠Z有MU分流噶,我无下JS ,你试下个附件,我下载过,应该都係嗰个版本嚟噶。我之前净係揾到1-50集,好耐无去睇过有无更新啦,迟D去留意下先5 X: I0 J! v2 D8 P& \) k6 b
001-050【MU下载】.txt (7.16 KB, 下载次数: 0)

kevinchan 发表于 2009-7-10 22:45:53 | 显示全部楼层
用QQ旋風,依家我用IDM都DOWN5到了,FG更加連5上,JS都喺支持電信,其他營運商都5喺幾好~~
$ F/ }# q; r0 {3 e% `8 @# C& Z& w" ~xiaojim 发表于 2009-7-10 22:30
我係电信,以前试过连JS嘅电信下载无反应,连网通竟然有反应 ,不过速度係龟速- -!最后都係连翻电信,等咗好耐终于有速度啦

xiaojim 发表于 2009-7-10 23:17:59 | 显示全部楼层
以前一直用IDM半夜DOWN,白天基本上無速度,依家IDM用5到了,用QQ旋風白天DOWN雖然時快時慢,但是都算有速度,半夜依然高速,依家喺得詎DOWN,我都希望JS搞好滴,開發相應的下載軟件

123下一页