[软件应用] DotBT Plus在火狐下如何访问

fly1972 发布于2009-7-9 22:10 1366 次浏览 8 位用户参与讨论   [复制分享主题]
睇过一贴,用代理访问dobbt plus都是IE下,有没办法在火狐(FIEFOX)下访问到.望告知

相关帖子

已有(8)人评论

kevinchan 发表于 2009-7-9 22:49:24 | 显示全部楼层
係喔,头先我用fierfox试过,真係唔得,唔知点设置呢?不过我平时用傲游,一切正常

stayhome 发表于 2009-7-10 04:39:05 | 显示全部楼层
平时只用IE6.0既闪过,系唔系要在选项到输入代理IP啊?

fly1972 发表于 2009-7-10 16:25:30 | 显示全部楼层
平时只用IE6.0既闪过,系唔系要在选项到输入代理IP啊?
$ e; ^& a2 e  j/ Q9 Cstayhome 发表于 2009-7-10 04:39
8 D- P! V9 M7 f' v  G, D
/ L9 ]; }) j) O# E# Y
0 X: {( S9 V$ U5 K2 T0 f
平时没有IE(很多漏洞和病毒都候上佢),在FIREFOX上手动输入代理IP也试过,用嘅是gladder.

kevinchan 发表于 2009-7-10 20:52:36 | 显示全部楼层
LZ,我设置OK了,如下图:打开###无*#*#*#界*#*#**#代##理,跟住入去firefox设置代理嗰度,跟住按幅图设置,跟住就OK啦 截图04.png

fly1972 发表于 2009-7-10 21:09:54 | 显示全部楼层
多谢kevinchan,方法有效.多问一声,有无唔用无#的方法.

kevinchan 发表于 2009-7-10 22:30:57 | 显示全部楼层
在国内嘅话应该无其他方法

cai2008 发表于 2009-7-26 13:01:48 | 显示全部楼层
yeah proxy works, but it's hard to find a good one. It's usually with slow speed.

ConvoyChan 发表于 2009-9-9 15:59:56 | 显示全部楼层
好似只有用##無#'こうぉうぢ'#界#了