跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] [原創]龍珠劇場版(15套)+新.北斗之拳+巴別二世OVA版+超級無敵掌門狗(4套)(粵語)

manman 发布于2009-6-30 02:14 17710 次浏览 214 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ninaomu 发表于 2009-6-30 16:45:19 | 显示全部楼层
以前DVD合成版的音质好似唔喺几好,期待有高手再合成过

ninaomu 发表于 2009-6-30 16:46:54 | 显示全部楼层
老實講''''''''''如果我放DVD出黎,你地又會嫌檔案太大,到時又話唔知下載到幾時啦.+ t* \' u' {9 r2 J

- T7 l) }* l" D/ q( h" _' G* i你想要靚畫質呀嘛,我有好多DVD動畫呀,到時我放出黎時,你地唔好又話嫌檔案太大呀.3 R/ I5 A; C1 B) F  c' `; o- B
manman 发表于 2009-6-30 12:11

; |9 m1 b( x: F1 \+ w% L其实大多数人要嘅喺两者兼顾,ISO档唔喺人人都会要
4 k5 P" K3 ?2 [, _! g如果您将ISO压得比日本职人版要清嘅话,一定会有更加多人捧场

kwanyeung 发表于 2009-6-30 16:50:02 | 显示全部楼层
老實講''''''''''如果我放DVD出黎,你地又會嫌檔案太大,到時又話唔知下載到幾時啦.
1 |9 b3 J0 q! }  Y
6 v5 A- }  a0 Z' t6 q你想要靚畫質呀嘛,我有好多DVD動畫呀,到時我放出黎時,你地唔好又話嫌檔案太大呀.5 a6 _0 b( w( R& h0 s
manman 发表于 2009-6-30 12:11

+ |' X) N0 m+ E( T$ r0 s. G% T我唔會。我實支持你。VCD同DVD都照殺!不過只限MU空間。

aubert22 发表于 2009-6-30 17:16:11 | 显示全部楼层
MM LZ嘅最后分享??咁多好嘢嘅~顶啊~

manman 发表于 2009-6-30 18:27:12 | 显示全部楼层
唔知楼主可吾可以发龙珠GT的超17号篇(爱子粤语)?; p% t# |( }3 w) T4 |
yrj 发表于 2009-6-30 02:39 PM

/ ^% C5 ^* u* G0 y' T2 j7 a
7 i* C3 a/ e  @7 ?6 }睇下到時點先啦,而家咁多歡樂迪士尼卡通電影全集要dl,果個人一日放一套都起碼dl39日啦,我放既老夫子有個人pm我話解壓唔到,我又要up過晒俾佢,有一個pm叫我補網球王子(劇場版)DVD2種,我部電腦邊做得咁多野呀.
% Q( Z3 d' R0 I3 x你點知我會有龍珠GT的超17號篇架.我唔知係咪你地想要既(愛子動畫).

manman 发表于 2009-6-30 18:30:17 | 显示全部楼层
+ J, I0 t1 C1 p" t3 P
其实大多数人要嘅喺两者兼顾,ISO档唔喺人人都会要! J, ?/ o2 z/ |% l
如果您将ISO压得比日本职人版要清嘅话,一定会有更加多人捧场, d( B" Q$ i2 m: w  E! [8 ~
ninaomu 发表于 2009-6-30 04:46 PM
! C4 [0 N: J5 B' L8 w: F( ^5 t- z# o

% `, W! ~! a; Q, l識鬼轉咩,我都唔識將ISO轉成avi或rmvb既.) M# v' E1 r- g* I2 B4 c
; ]' b2 _! d' Q+ k# ~* T( Y% f
所以覺得d人好叻架,又整合成.

manman 发表于 2009-6-30 18:43:26 | 显示全部楼层
我唔會。我實支持你。VCD同DVD都照殺!不過只限MU空間。
, Z: o' `- ~4 W" I$ D$ T. K+ N  bkwanyeung 发表于 2009-6-30 04:50 PM

+ a# @/ d& K5 z. M4 A
! ^" S) @) ~4 x7 J# [' G  ?如果係DVD唔會放MU啦,會放BT.

lyz4733 发表于 2009-6-30 20:09:39 | 显示全部楼层
一句话:支持就是了.
! `, E1 L' q) J, R1 J  y) o" x' r, @* L. D4 \7 a% A+ A
辛苦哂.

yoshiki36 发表于 2009-7-1 01:32:44 | 显示全部楼层
VCD都照收,多谢分享

manman 发表于 2009-7-1 08:33:25 | 显示全部楼层
唔知楼主可吾可以发龙珠GT的超17号篇(爱子粤语)?
) X% H9 F! `' r0 J9 U8 C# m" Myrj 发表于 2009-6-30 02:39 PM
9 F+ {0 A, h/ G% F1 D9 @3 H' c* M9 |

- Y$ M* n$ g. B8 h: S+ e- m3 H! `1 c) ^& G) f2 U- ]. B3 n
樓主  你要既龍珠GT的超17號篇(愛子動畫)我搵到出黎啦,我得閒就會up架啦.

飘忽的她 发表于 2009-7-1 09:28:33 | 显示全部楼层
支持!看看龙珠第15部剧场版

yrj 发表于 2009-7-1 20:55:25 | 显示全部楼层
樓主  你要既龍珠GT的超17號篇(愛子動畫)我搵到出黎啦,我得閒就會up架啦.: ~) s2 Y# u. @
manman 发表于 2009-7-1 08:33
' @, M+ U; N( y- ~6 ]; w/ a6 B: x
; q* ~, Z! ?+ Z" t) {* {& O4 ~) x
甘好啊? 多谢晒先! 楼主你有甘多VCD,如果有关龙珠的希望能够发多D~~