[迅雷快传] [疯狂补档永久保存系列][NORM原创][哆啦A梦剧场版28部][粤日国三语][MKV][附上QQ无限 ...

alexhus 发布于2009-6-10 04:56 26944 次浏览 367 位用户参与讨论     [复制分享主题]
alexhus 发表于 2009-6-10 12:28:13 | 显示全部楼层
哇,做乜提高佐積分嘅~我仲差100分先夠資格~睇來趁得閑多來呢度水下~! r2 _& @/ n( C- o
0 J6 ]5 m  B0 k
A兄能否提供埋各個文件的MD5碼嘛?+ X9 I( W3 s: y: d: l& o4 A

9 B! P. L) ^. b7 N) a& k( g; Y! ~) g怕到時系QQ中轉站度下,下翻的文件都唔知原來損壞佐~0 L% \( U# l" e0 u% x
之前下過你的鋼煉合成版遇過的!
" D  _- J3 {% D& D3 x6 _9 wmcnynbajay 发表于 2009-6-10 11:30

! D- S$ {" ]1 ^4 rRS文档里面有MD5啦,应该RS下载落嚟系唔会损坏,QQ就难讲啦。。。。

alexhus 发表于 2009-6-10 12:29:45 | 显示全部楼层
钢炼合成版我都有俾MD5啊,不过QQ中转站我唔担保文件冇损坏,最好去RS下啦。。。

mcnynbajay 发表于 2009-6-10 13:02:18 | 显示全部楼层
钢炼合成版我都有俾MD5啊,不过QQ中转站我唔担保文件冇损坏,最好去RS下啦。。。3 i0 U6 D. Q& v' p- N
alexhus 发表于 2009-6-10 12:29
  ]1 Z( g& Q3 t& U' P, @$ d

2 y  U9 X/ `$ O8 k1 T5 h6 u1 B
  h8 v/ U. j* d! J" W- e哦,不過我唔多中意去RS度下,速度好唔穩定,時時都會無速度甘,下到火都來埋~
' C, `; b$ {# \響QQ中轉站下完后,核對各個視頻是否一致,若唔系,再去RS度補翻!

alexhus 发表于 2009-6-10 13:42:47 | 显示全部楼层
哦,不過我唔多中意去RS度下,速度好唔穩定,時時都會無速度甘,下到火都來埋~4 h- T4 M' v/ S
響QQ中轉站下完后,核對各個視頻是否一致,若唔系,再去RS度補翻!, t5 P! V1 \9 l& c3 s" p2 S
mcnynbajay 发表于 2009-6-10 13:02
+ ?# o9 ]% @# {5 ?. r' y3 x& @+ O4 E
咁都好,QQ中转站好处就系快。。。

quill 发表于 2009-6-10 14:30:54 | 显示全部楼层
好犀利啊`~~~~; c+ ~' U5 P: j. A+ {1 H, p" C
4 y8 R5 n+ T- a0 d6 Z  e
你得啊`~~

ninaomu 发表于 2009-6-10 15:06:15 | 显示全部楼层
终于等到你补档啦,而且信息清晰、将国语同普通话分开列明,抵赞

飘忽的她 发表于 2009-6-10 19:50:24 | 显示全部楼层
硬盘爆了,又要腾空间
- R" |6 C: x! |: ]( B) }  ]$ _谢谢分享!!!

xiaojim 发表于 2009-6-10 20:03:11 | 显示全部楼层
點解我以前收噶劇場版RMVB有29部

alexhus 发表于 2009-6-10 20:04:28 | 显示全部楼层
终于等到你补档啦,而且信息清晰、将国语同普通话分开列明,抵赞
& T8 y3 x0 I4 {" I* G: Eninaomu 发表于 2009-6-10 15:06

! R9 U7 b# C; C! }6 I! _: M0 k最近D版主好少奖励俾人啊,得闲我要多D奖励先,唔系嘅话,大家都唔奖励啦。。。。我尽量将冇粤语嘅揾到,补充上去。。。

xiaojim 发表于 2009-6-10 20:13:10 | 显示全部楼层
對下目錄,原來08重複咗= =

billiard 发表于 2009-6-10 23:04:27 | 显示全部楼层
下了1982等前三集,发现粤语声道并非卢素娟(汗,搜狗拼音竟然连卢素娟都有)时期的配音,而且,无问题,粤语声道夹杂日语声道,所以我只听原声日语。虽然体积细,但是画面还可以。

wenwen 发表于 2009-6-11 00:05:32 | 显示全部楼层
强大啊!谢谢分享!