[动漫周边] 大家话要几耐先挂得完哩批嘢。。。?

ninaomu 发布于2009-6-8 23:48 1778 次浏览 36 位用户参与讨论   [复制分享主题]
以前未换硬盘迫于无奈down RMVB罢就
4 B$ w8 O5 E/ \0 }但人总喺好难知足,依家拿拿林刻咗几部电视剧腾空间出嚟
  j5 ~% @% j0 D$ o

, j8 h0 x- P- D& O" m1 k但小水管再加上资源有一定历史唔喺太多人下,真喺唔知要占住啲空间几耐咧。。。。。。。。。$ U8 ~" G$ [3 Z7 C- E
对图中作品有兴趣嘅朋友就帮手加速下啦,呵呵~~

& Z" _: q; q# @0 A 未命名.JPG

已有(36)人评论

aubert22 发表于 2009-6-8 23:51:19 | 显示全部楼层
你咁嘅速度算快啦~~点解你下宠物唔下KY果D嘅??MU米仲快~~

ninaomu 发表于 2009-6-9 00:20:22 | 显示全部楼层
对比完画质再下决定,另外想收字幕组的外挂字幕

su123 发表于 2009-6-9 00:21:09 | 显示全部楼层
请问图中那是什么下载工具好像在哪里见过?

su123 发表于 2009-6-9 00:22:02 | 显示全部楼层
还有请问楼主那是哪里的资源??

aubert22 发表于 2009-6-9 00:22:41 | 显示全部楼层
请问图中那是什么下载工具好像在哪里见过?. x! p7 e2 m5 G  N# x% N% e
su123 发表于 2009-6-9 00:21
8 C$ x( @# V1 m" `& S& ^/ K0 }
电驴咯~~EM~~

aubert22 发表于 2009-6-9 00:23:48 | 显示全部楼层
对比完画质再下决定,另外想收字幕组的外挂字幕
4 p) H6 g7 _0 V6 @8 k( hninaomu 发表于 2009-6-9 00:20

' W$ w4 ~# l3 W) b咁执着?KY果D都系DVDRip嘅,应该唔差嘅~~

leafir 发表于 2009-6-9 01:01:19 | 显示全部楼层
楼主好喜欢宠物小精灵哦,差不多全是宠物小精灵的

ninaomu 发表于 2009-6-9 01:07:35 | 显示全部楼层
楼主好喜欢宠物小精灵哦,差不多全是宠物小精灵的9 I/ T" b7 j. F3 ?8 F  C
leafir 发表于 2009-6-9 01:01
: U  I* m' z  B, g* B
主要喺吡ky兄套精品撩起咗,的起心肝索性全面替换剧场版重新刻碟 好彩龙珠剧场版ova特别篇旧年搞掂咗,依家希望出年能搞掂哆啦A梦剧场版啦

ninaomu 发表于 2009-6-9 01:08:50 | 显示全部楼层
咁执着?KY果D都系DVDRip嘅,应该唔差嘅~~1 J$ s5 K2 H. ?5 _# V5 }
aubert-22 发表于 2009-6-9 00:23
; t2 V* E8 n: V; n  I
人就喺咁,无得比较时便满足,有得比较时就心郁郁& A- D/ d  q! K
你搞啲bdrip何尝唔喺咁

kwanyeung 发表于 2009-6-9 03:24:38 | 显示全部楼层
我果D應該冇字幕組咁好。因為係港版DVDRIP應該冇日本的咁清。結晶塔的最好下日本版。其他的港版已經好好。7 j" `: e% y( m$ f3 L

& [/ e* S' h! {' p& @1 p: D- G話說我D字幕都係外掛的...

masato 发表于 2009-6-9 03:46:41 | 显示全部楼层
楼主 你挺掂的 看看资源点点样了 好的话2个月 不好的话半年

1234下一页