[其它更多] [樂都/MU][J2RIP][神風怪盜貞德][01~24,26~44][日粵雙語][X264-720P][AC3]2~16加入mu

ngyan1600 发布于2009-5-20 20:20 12967 次浏览 143 位用户参与讨论     [复制分享主题]
183334257 发表于 2009-5-21 06:39:31 | 显示全部楼层
好彩系乐都同MU一齐...如果只有乐都我又无得下了,多谢晒咁体谅

srta 发表于 2009-5-21 08:32:51 | 显示全部楼层
哈哈 同LS你剛好相反 好彩有樂都  MU日日抽 吾404就系顯示唔到驗證碼

srta 发表于 2009-5-21 08:39:56 | 显示全部楼层

c$ L# B) K9 gmediacoder啊...入面D高級選項好鬼多 呢個軟體仲話叫容易 其實我覺得比寫AVS用megui仲難6 g5 c( x0 X4 m( y+ J1 b
( i! A8 L5 o8 k0 ^0 V
9 O  F+ l6 H1 b
不過咩軟體都好 都有佢特點

vampire29 发表于 2009-5-21 12:27:55 | 显示全部楼层
谢谢大大,下载来看看。。。。好开心哦

srta 发表于 2009-5-21 20:53:42 | 显示全部楼层
* p+ s- L  j. @
喔~~第二集好似细佐~~~LZ换了压缩方式咩?
* m1 _% }# ~9 t; r7 R) O, y& _
2 o- `6 X& j# a) ?$ m; `不过点都好 继续来支持   7月连载完了   有排等! ]! e) h, G7 \4 I8 }3 ]# y

% h. r* v8 d; s第二话是不是亮度调高了些? ~~比第一话亮佐D

aubert22 发表于 2009-5-21 22:09:28 | 显示全部楼层
哦哦,原创喔~唔睇都顶个~其实系无时间下~

gujuji 发表于 2009-5-21 22:21:42 | 显示全部楼层
TVB都幾中意神風怪盜~重播咗好多次~不過次次都係咁好睇!!!掂到喊啊

sky1226 发表于 2009-5-21 23:55:34 | 显示全部楼层
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

评分

hikaruyin -5 -10 -1 恶意灌水

sky1226 发表于 2009-5-21 23:55:50 | 显示全部楼层
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

评分

遗忘爱 -5 -5 恶意灌水

sky1226 发表于 2009-5-21 23:56:03 | 显示全部楼层
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

评分

sky1226 发表于 2009-5-21 23:56:17 | 显示全部楼层

评分

sky1226 发表于 2009-5-21 23:56:32 | 显示全部楼层
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

评分