[其它更多] [教學] JD支援多空間下載利器(包括常用的Zshare,ES,MU,RS)下載軟體+簡單圖片使用說明

傻仔一嗰 发布于2009-4-30 01:58 2876 次浏览 23 位用户参与讨论   [复制分享主题]
hikaruyin 发表于 2009-4-30 14:35:01 | 显示全部楼层
用緊代理下,對此冇興趣

ykcheung 发表于 2009-4-30 15:12:39 | 显示全部楼层
小冰終於蒲頭啦.

herod 发表于 2009-4-30 15:12:54 | 显示全部楼层
thx for sharing~
2 T5 M$ I9 ?9 i6 {. a但係JD好食RAM........, ]; G5 E4 \( y# I1 \9 D9 q5 i
另外小冰用乜代理下" C/ V6 D' }$ u: V, W. s7 b& b* O& L1 G
介唔介意講下?@@

183334257 发表于 2009-4-30 15:26:39 | 显示全部楼层
既然MU唔得就算了,不过都系要多谢楼主

佐為 发表于 2009-4-30 22:44:33 | 显示全部楼层
其實,下MU用他本身的下載器就可以..
( y+ Q: [$ y. ~8 d' |: w+ J$ M8 @# F2 K- G0 C9 [
我下佐幾日得出的結論是..  w4 u5 }0 o) x) F0 R
9 I6 S- ~- O  q1 q; P
果然只有中午時份可以下載= =-0

eska 发表于 2009-5-1 00:55:18 | 显示全部楼层
rayfile的壽命好像也蠻持久的!

alexhus 发表于 2009-5-1 08:19:54 | 显示全部楼层
早就知道啦,呢只野唔好用,尤其是系下载MU嘅野,系MU改版之前都已经下载唔到,宜家MU改左版,验证码更加复杂,呢只野更加系废物。/ V0 _- k3 W1 \
GavinDX 发表于 2009-4-30 10:50
3 G" [# x7 i3 c. j2 T8 ^
有冇新嘅MU破解啊。我而家Down嘢好辛苦啊。一直要按验证码。。。。

alexhus 发表于 2009-5-1 08:21:43 | 显示全部楼层
其實,下MU用他本身的下載器就可以..
: I- d( k- p" q. J! g! Q1 ^3 d9 F$ T. C
我下佐幾日得出的結論是..1 c7 F& \$ q- P6 G7 O. B
  }8 z% Y; ]& p' j2 n
果然只有中午時份可以下載= =-0
7 b: {6 e( t% X佐為 发表于 2009-4-30 22:44

- C% l% k6 }& a8 f- B最近好少见小为上嚟啊。。。 未命名.gif

GavinDX 发表于 2009-5-1 11:21:31 | 显示全部楼层
  v1 z6 H' r. s
有冇新嘅MU破解啊。我而家Down嘢好辛苦啊。一直要按验证码。。。。
" U! e$ `- O, B- g5 F; I# ]alexhus 发表于 2009-5-1 08:19
$ P: l& K( Y& j0 p, u/ R
冇啊,我都想有,如果你只系嫌输入验证码麻烦嘅话,可以用官方嘅下载器,最衰就系官方嘅下载器唔可以排队下载
. W( l! j  S0 B( Y: |5 a1 y* v其实我谂唔明白,点解冇高手去反汇编官方嘅下载器,了解距唔使验证码嘅原理呢。莫非系太难,反汇编唔到出来?

p365 发表于 2009-5-2 12:04:54 | 显示全部楼层
MU 支持不太好就算了~~

火中君 发表于 2009-5-2 12:49:51 | 显示全部楼层
试一下好不好用线,多谢楼主啦!!!

billiard 发表于 2009-5-3 09:34:53 | 显示全部楼层
上不到那个MEDIAFIRE吧?