[迅雷快传] [DVDRIP][爆走兄弟][01~51][DVDRIP][X264-480P][日粵雙語]浸底永不更新~

ngyan1600 发布于2009-4-19 19:52 23777 次浏览 368 位用户参与讨论     [复制分享主题]
freedom246 发表于 2010-6-6 14:22:03 | 显示全部楼层
我連RD係乜都唔知點會用過~_~....7 x1 Z* C% O5 f
不如你下完上傳115/JS俾我啦=3=
  U4 v9 W+ i, }6 ?' w我比較貪心~最好由第一部開始 ...
+ A' D2 Y% p, g$ u. y3 j6 L" Mngyan1600 发表于 2010-6-6 12:22
/ Q, T4 h: W/ j: w, ?; u  Y

; ~/ o7 Z% t8 K6 H' F2 z( J* K
1 x0 F' M4 k( b6 h: G2 M- i0 Z上传无所谓,但系小水管有排传咯,MP4既先下到5集,今日都未开到斋,一集都未有!!

ngyan1600 发表于 2010-6-6 15:00:24 | 显示全部楼层
上传无所谓,但系小水管有排传咯,MP4既先下到5集,今日都未开到斋,一集都未有!!
4 P5 Y" }" f5 j' G% Afreedom246 发表于 2010-6-6 14:22

3 f) E! {9 N& \9 \: K( S! |$ ~5 g' L
" _3 b) a9 p: z: H, u2 Y% g2 S
    唔緊要,慢慢黎,上傳到一集就發一集

ngyan1600 发表于 2010-6-6 15:01:17 | 显示全部楼层
pd啊 5系rd perfect dark 系11区既p2p软件来嘎,我又要 比份我
9 Y) {, E9 e9 B  I6 r157972678 发表于 2010-6-6 12:39

; P& f! }/ T) h* J% s2 H6 v( i$ J5 [3 ~% E7 G- p6 I$ J! L
0 m8 ^& J7 W- [( X* o
    打錯字JA~_~"""

ConvoyChan 发表于 2010-6-6 15:46:39 | 显示全部楼层
打錯字JA~_~"""
. Y# b9 G0 R# A: r  d/ O0 m9 qngyan1600 发表于 2010-6-6 15:01

( \3 D6 Q0 P% ?9 H
. B2 a+ \; m3 j& u/ h7 C
2 V3 Q% c! G8 H) u' P; E: J   念在我长期鼎力支持既份上,整个x264日版copy过来吖,我发个完美画面,无错音轨,无错名既合成上来吖,宜家学校个网络超适合上传...个白痴网关竟然就限制下载冇限制上传

freedom246 发表于 2010-6-6 16:38:27 | 显示全部楼层
念在我长期鼎力支持既份上,整个x264日版copy过来吖,我发个完美画面,无错音轨,无错名既合成上来吖, ...4 |5 S: V. y# S2 O
157972678 发表于 2010-6-6 15:46

: X- e% j% W  S, U1 m* B. H7 g2 P4 P5 t5 {* s
+ N2 I- G0 u8 {. P
都搞晒搞笑喔你地学校!!

ConvoyChan 发表于 2010-6-6 16:51:36 | 显示全部楼层
都搞晒搞笑喔你地学校!!! z# z* G$ \; y
freedom246 发表于 2010-6-6 16:38
0 {3 i7 ]: R! ?. Y

! G  K5 B3 O9 o$ [) D1 [; l. C7 o# s% g! ?/ Z. Z1 _+ M
   我都觉得够晒搞笑吖,中兴联合中国电信整出来个白痴网络呢 一时发花颠10mb/s 一时闹情绪网页都开5到不过好彩上传永远都顺畅,永远系1mb/s既十兆网络既速度,记得挂好分享下吖

freedom246 发表于 2010-6-6 17:17:15 | 显示全部楼层
我都觉得够晒搞笑吖,中兴联合中国电信整出来个白痴网络呢 一时发花颠10mb/s 一时闹情绪网页都开5到 ...
5 v9 b0 t3 p. E) G( D, }6 L157972678 发表于 2010-6-6 16:51

+ i: y% B; Q: U8 ?8 i1 n3 U- L* M% v- l( G9 }( t; F8 N1 r' d

; n1 t6 L  V0 P! k* Q* k. F: t! `成套不知要拖何年何月!!话时话其他地方都未见过有人分享过四驱既R2JRAW!!

ConvoyChan 发表于 2010-6-6 17:38:08 | 显示全部楼层
成套不知要拖何年何月!!话时话其他地方都未见过有人分享过四驱既R2JRAW!!
6 D; V! f3 [( G+ V" K6 ufreedom246 发表于 2010-6-6 17:17
: A* W' o/ n# N
* a2 j+ C/ A4 }( Y

9 T) l  ^0 N. }* o9 U% a   就得爆走同盟咋 之前dms字幕组做过第一话 都5知乜片源 转成rmvb都清到离谱,d色又正 不过后来个字幕组解体了 连带洛克人一齐烂尾 好彩晓听日文话说5系1日拖到10话落来么

freedom246 发表于 2010-6-6 17:46:00 | 显示全部楼层
就得爆走同盟咋 之前dms字幕组做过第一话 都5知乜片源 转成rmvb都清到离谱,d色又正 不过后来个字幕 ...$ l" }! O: `2 D' V! T( b
157972678 发表于 2010-6-6 17:38
9 Z  d( x5 s- |4 \' G0 ^

. d( @0 }3 p6 m3 W7 I' u+ A! O
# D/ A* i3 |/ L$ D/ w就系得琴日爆发左一次,今日暂无收获!!

ConvoyChan 发表于 2010-6-6 18:00:12 | 显示全部楼层
就系得琴日爆发左一次,今日暂无收获!!
4 e, a2 I  |- C/ b: x7 j5 yfreedom246 发表于 2010-6-6 17:46

/ q+ M1 P: u7 y, g
$ y+ H; A) a4 Y
+ D# _( d3 i- i( A8 @   怕乜 一于同pd斗长命........我家斗同宠物小精灵个276集片源斗长命........话说貌似我地令n兄张贴变成水贴了

飘忽的她 发表于 2010-6-6 21:01:02 | 显示全部楼层
多谢!下载收藏!

朱仔 发表于 2010-6-7 12:52:00 | 显示全部楼层
讓我來下載吧