[其它更多] [轉貼DVDISO][爆走兄弟(四驅兄弟)let's&go][第一部全集][國日雙語][共13碟]

ngyan1600 发布于2009-4-13 10:53 13439 次浏览 72 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
2 q+ e! c4 W0 H7 D1 c
7 U9 |7 b) }  u1 o3 }& z  v& S尋日係動漫花國搵到既~而家仲有種的!,係暫時最好既版本,我只係下完第一碟......下緊2,3碟7 O/ @3 n  r4 Q% g3 k+ t) m
[片名]爆走兄弟(四驅兄弟)let,s&go(第一部)
* T, Q7 v8 _5 x, y* }8 y& n[集數]1~52集0 A# d0 F# v$ A) ?, X9 ^( C
[碟數]13.9碟0 \9 b8 }: u/ B+ ]* a1 O
[格式]dvd鏡像檔(iso)4 [. m" H* s  \8 J) a# U2 L- X7 l  D
[大小]共53g,每碟約4~4.3g9 z/ z% Z6 I+ |0 o( c! H/ D
[語言]國日雙語(應該只有碟一係純日,其他既我唔知,但係見佢標題寫國日雙語,而又得碟一特別細d,所以咁估): {) r6 N" A6 q
[字幕]應該係簡中外掛(應該只有碟一無字幕,其他既我唔知,但係見佢D RMVB有字幕,我估佢地應該整埋字幕.但係第一碟就乜都無)

gjC.torrent

137.44 KB, 下载次数: 56, 下载积分: 社区币 -5 星梦

已有(72)人评论

GavinDX 发表于 2009-4-13 12:35:30 | 显示全部楼层
呢个。。。。。冇野好讲,纯支持。

huang 发表于 2009-4-13 13:08:41 | 显示全部楼层
清晰度一般,WINNY的片源好,之前边到好似上传过片源,
" n9 H3 a' Z% q+ H3 d% \* ~+ y: G但偶无爱,无下,小冰就应该下了

ngyan1600 发表于 2009-4-13 14:16:01 | 显示全部楼层
我都想要天好既版本...但係我用唔到winny,總係連唔到上winny

KO999 发表于 2009-4-13 14:20:22 | 显示全部楼层
请问1600兄会不会拿来合成???

kwanyeung 发表于 2009-4-13 14:46:43 | 显示全部楼层
國語就純支持。
$ O) c3 b/ N" Q4 J/ R' j不過依家有片源諗唔諗住合?

GavinDX 发表于 2009-4-13 17:45:06 | 显示全部楼层
清晰度一般,WINNY的片源好,之前边到好似上传过片源,1 g6 W' Q& f4 B* L3 Q) t
但偶无爱,无下,小冰就应该下了0 ^% U' A. k0 {: N9 E, |7 }
huang 发表于 2009-4-13 13:08
% H7 C6 e! D* r9 ?* a
小冰好似已经有晒日语DVDRip

kwanyeung 发表于 2009-4-13 17:56:27 | 显示全部楼层
有曬嘅話叫佢分享吓或者叫佢合埋啦XDD

ngyan1600 发表于 2009-4-13 19:33:13 | 显示全部楼层
请问1600兄会不会拿来合成???! E) l" }  M3 Q9 U( D0 r7 ^
KO999 发表于 2009-4-13 14:20

0 k) s7 V, j& ]9 S; R2 s& k/ x秘密 ,到時就知{:5_324:}

ngyan1600 发表于 2009-4-13 19:34:15 | 显示全部楼层
國語就純支持。
- U9 A5 X1 B, `不過依家有片源諗唔諗住合?
4 l. I5 ?! D  z: v4 F( ykwanyeung 发表于 2009-4-13 14:46
3 d, C' m/ R% j" l" ?6 K( `1 Z
秘密,到時你就知

YM 发表于 2009-4-13 20:06:21 | 显示全部楼层
四驅兄弟咁好看一定支持多谢晒。

183334257 发表于 2009-4-13 22:03:11 | 显示全部楼层
期待1600兄合成的四驱兄弟,我好中意呢部动画