粤漫社 下载星梦消费下限调整公告

Kiver 发布于2009-4-8 21:41 17493 次浏览 91 位用户参与讨论   [复制分享主题]
aubert22 发表于 2009-4-9 12:15:19 | 显示全部楼层
论坛任务喺边噶?
) |5 I1 V) B7 E1 Y4 Vking1 发表于 2009-4-9 12:06

@- j5 b4 R* t# a7 }  J页面顶头,短消息隔离~~

Kiver 发表于 2009-4-9 12:17:49 | 显示全部楼层
论坛任务果度果个36小时任务好难完成呢~而且又要隔咁耐先可以再做~挑战性太大咯,呵呵~~' ]0 d4 ~* t' V* |9 S
aubert-22 发表于 2009-4-9 12:14
, b' H' |& u$ u

" h; [+ h! m. ~- X100星梦是额外奖励啵3 s2 K8 Y, k3 f' J! F
4 p3 E, t$ O2 y9 S/ I, g0 T
当然要挑战性大点啦~~~

Kiver 发表于 2009-4-9 12:19:37 | 显示全部楼层
论坛任务果度果个36小时任务好难完成呢~而且又要隔咁耐先可以再做~挑战性太大咯,呵呵~~4 b: z- @" d7 j' k
aubert-22 发表于 2009-4-9 12:14
3 z, n9 _$ [2 Y0 X; P8 S6 o

" b2 u& I" N. m9 X甘改隔5次可以申请一次啦~~~+ z/ b% _8 j5 o1 M; j( U+ T4 p, p
5 Z0 U% ~- f; P9 ~. W* C, {
呵呵3 {/ _, t* q& k8 _
, o6 v/ p: B7 I2 C
一个月下来也可以尝试做5次`~~

alexhus 发表于 2009-4-9 12:39:34 | 显示全部楼层
都好嘅,我一次打工都16星梦啦。。。

aubert22 发表于 2009-4-9 12:41:09 | 显示全部楼层
100星梦是额外奖励啵
0 \" g7 a7 g% `/ `1 n9 n; j
3 `5 ~8 o- P2 `  b当然要挑战性大点啦~~~
. C. I6 ^" h: N0 b7 l7 UKiver 发表于 2009-4-9 12:17

' ^- b' U: R+ |+ e0 K3 n# R呢点我知道~既然系难得到,所以相隔时间就唔好咁长好啊~

aubert22 发表于 2009-4-9 12:42:05 | 显示全部楼层
甘改隔5次可以申请一次啦~~~
8 V" ?& m! V. R# r
/ F3 n! I4 e# q) ^3 @呵呵4 Q' |- v+ s" @, R: m$ s  h

$ J1 @% r2 _& I1 H1 h! Q: Q$ c0 D% I一个月下来也可以尝试做5次`~~
: U& I/ b5 B+ a) H" f$ ?" aKiver 发表于 2009-4-9 12:19
1 n% y/ l. j' S7 _$ ?  _
隔5次申请1次??即系点啊??

Kiver 发表于 2009-4-9 12:57:04 | 显示全部楼层
隔5次申请1次??即系点啊??7 n9 @" i+ Q" V6 q9 c) P
aubert-22 发表于 2009-4-9 12:42
) u' p% v; j0 B6 I( V" R

8 d6 S# w$ C5 v: i5天; r/ u! _3 f. N, P1 M% @) S" `
打错字

aubert22 发表于 2009-4-9 12:59:20 | 显示全部楼层
5天
( N+ o* r- a8 U) `" ~打错字6 P3 p2 b5 w: w  x
Kiver 发表于 2009-4-9 12:57
) C5 J5 {$ [- w2 ^
咁都好D~咁家改左未 啊??好等我计下时嘛~~

Kiver 发表于 2009-4-9 13:09:07 | 显示全部楼层
咁都好D~咁家改左未 啊??好等我计下时嘛~~
3 ^' v! I; {9 d" ?aubert-22 发表于 2009-4-9 12:59
8 n$ Z+ a; J% ?9 E1 z1 [( O4 v

W5 t! g/ y4 p; s6 M8 Y今晚再统一修改`~~

luck1w 发表于 2009-4-9 19:29:00 | 显示全部楼层
只好多发贴赚钱吧

lych 发表于 2009-4-9 20:54:25 | 显示全部楼层
知道就算了,无咩所谓。

Kiver 发表于 2009-4-9 20:58:13 | 显示全部楼层
知道就算了,无咩所谓。
' t8 ^4 u  \5 [9 u2 W; x5 D/ S, Rlych 发表于 2009-4-9 20:54
4 x8 _$ _+ i0 Q% r; \
- Y9 G! d9 s' Y: B2 K$ W
发现牛牛也有不少的钱呢