星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[管理投诉] 下载唔到,可唔可以退星梦?

barryning 发布于2009-4-6 12:44 3656 次浏览 32 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2009-4-8 09:21:09 | 显示全部楼层
我买咗ftp,都下载唔到。$ g. }7 l  D' ~5 h8 t) ]' P0 C
nyyyyd 发表于 2009-4-8 08:45

1 c9 ~$ x; S% X/ y
  T7 @$ I3 u7 H2 l) z: l点下吾到??

barryning 发表于 2009-4-8 15:56:02 | 显示全部楼层
唉~仲有好多片我想下,不过都超过几个月,宜家都唔知下唔下好?2 g$ q" a9 l4 U* {
一下又惊扣左星梦又下载唔到,坛主可唔可以清空下D下载唔到既贴啊~~唔好再呃我地可怜既星梦啦~~唔该!

florence5 发表于 2009-4-8 21:07:36 | 显示全部楼层
我都试过喇,无办法。。。。心痛

Kiver 发表于 2009-4-8 21:56:07 | 显示全部楼层
唉~仲有好多片我想下,不过都超过几个月,宜家都唔知下唔下好?
! F% g( m' @+ t  W一下又惊扣左星梦又下载唔到,坛主可唔可以清空下D下载唔到既贴啊~~唔好再呃我地可怜既星梦啦~~唔该!/ {3 l2 j& r' e( Z8 p! y
barryning 发表于 2009-4-8 15:56

& V, o6 A6 w' I/ a1 O
! E- `! x+ [) g6 n  }  R& c( w有时某时间下吾到9 C3 }! w. m. S# t+ A; ~+ G: Z: h

' U4 C( Z, m2 P6 Q$ X过了一头半个月又有原种都有的$ \1 j& U+ f3 ]
8 R5 B* Q2 |1 ]7 s3 E; N
BT就是这样的怪~

kkfc 发表于 2009-4-8 22:27:02 | 显示全部楼层
原来甘噶~!又长佐D知识了

不再單純 发表于 2009-4-8 22:47:47 | 显示全部楼层
我都林過呢個問題~

nyyyyd 发表于 2009-4-9 09:04:37 | 显示全部楼层
点下吾到??
$ q& R: Z3 K9 [* W) \- b1 OKiver 发表于 2009-4-8 09:21

3 m9 v9 f/ c" [' q4 P连唔到站点

Kiver 发表于 2009-4-9 09:21:20 | 显示全部楼层
连唔到站点9 v: C+ p& u) F+ ], h
nyyyyd 发表于 2009-4-9 09:04
9 U1 r1 _  F9 E( g6 W* l" _
0 i" R4 g9 F4 y/ ?/ K) g) n
用乜野软件连
+ w6 }# b* Y- Z* c
! Y& Q( t/ u& n. V相关的错误信息`~~

alexhus 发表于 2009-4-9 12:57:27 | 显示全部楼层
有时某时间下吾到& N+ t$ t# z4 ?3 N+ r
3 _! O, y: ^: @- Z8 ~/ P4 _/ {
过了一头半个月又有原种都有的) L# G# k( y$ B9 t
6 R4 S$ W- @9 K' y
BT就是这样的怪~
1 m& q. K+ h7 I+ n3 l' u+ {Kiver 发表于 2009-4-8 21:56
, A8 f- p% {! T( l' @* a
BT嘅时效性好强。。。

yjennytws 发表于 2009-4-10 01:07:21 | 显示全部楼层
我都覺得無得退番嘅, 無種子唔關論壇事, 呢d事成日都有ga la, 個個論壇都會發生, 咪當自己唔好釆囉!

gundam 发表于 2009-4-10 10:30:42 | 显示全部楼层
有得退我都推啊

nyyyyd 发表于 2009-4-10 12:17:35 | 显示全部楼层
用乜野软件连
  B- D* X: t% a4 R* }3 ?
* ]- O+ Y( {+ `/ |* q6 ^+ P2 u相关的错误信息`~~
! N1 n; A- e1 {Kiver 发表于 2009-4-9 09:21

6 q0 e# w5 b8 ^6 T4 t9 i8 x. u* U用FlashFXP! L" h( p; E! ?' N1 A4 J, `& c) y
错误信息:Winsock 2.0
& b$ `1 G( z7 D- C' q              [L]Unable to resolve host:ftp.dreamxt.com