[旋风分享] [百变小樱.Cardcaptor Sakura][BDrip.H264.1440x1080][蓝光rip日语][更新至15]

alexhus 发布于2009-4-2 11:46 9061 次浏览 105 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
billiard 发表于 2009-4-2 21:31:36 | 显示全部楼层
不要缩水版啊!,一集4G都无所谓!

ninaomu 发表于 2009-4-2 21:32:18 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2009-4-2 21:17 发表 . C" J# O# Y" @8 g" G$ F0 |
( h5 f6 p; `" D
QQ中转站同以前一样,今晚再来更新04-06啦。。。呢几集200M左右,比较容易更新。。。

+ ]) u, y. M* D9 n& g' Z01-03可否更新埋200M版本?

huang 发表于 2009-4-2 21:43:56 | 显示全部楼层
我要一G以上的版本的

迪格斯 发表于 2009-4-2 21:57:52 | 显示全部楼层
我想问吓呢个系米就系70集嘅百变小樱?咁大嘅.....近排硬盘都无乜空间了,好难啃得落.
9 l/ f8 F0 R3 A! r& p  p多谢晒.

alexhus 发表于 2009-4-2 22:02:05 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2009-4-2 21:43 发表 + X6 N' C4 m" \6 S7 M; {
我要一G以上的版本的
6 L' z0 g  N# q* f- g
要都冇办法啦,唔系我发布,负责转到QQ中转站。。。人哋唔发布我都冇办法。。。

leezc1 发表于 2009-4-2 22:49:55 | 显示全部楼层
2G一集, 无甘的条件下

wjr5200 发表于 2009-4-3 00:22:25 | 显示全部楼层
系罗总共百几G,都唔知摆去边,1T硬盘三个月就下满了 宜家无晒位,郁闷中

wjr5200 发表于 2009-4-3 00:27:57 | 显示全部楼层
点解会系2G或者200M一集左右

ninaomu 发表于 2009-4-3 00:55:01 | 显示全部楼层
alex,你嘅标题恐怕要改改了( ?: D7 P$ M9 [: b  `' A; ?4 f
不用标明总大小,根据目前的情况
: P9 q7 Z2 m, c% S7 }: T% t/ [建议标明“百变小樱”、“BD-X264-MKV”、“分辨率”“每集约几大”“更新至第几多至几多集”哩啲要素

kwanyeung 发表于 2009-4-3 00:59:26 | 显示全部楼层
ALEX兄之前又話有個ISO文件既?- -  用果個壓個1GB 版本出嚟得唔得- -
! C" Y( ~( D' B* }
6 C8 A# S5 v  f* B不過300MB 版本都好過冇啦。。收住先。多謝。

alexhus 发表于 2009-4-3 08:21:33 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2009-4-3 00:55 发表
- d( d2 z$ w! {# m& q4 F* salex,你嘅标题恐怕要改改了
& T3 M  T9 g9 S7 W$ z* R! Z不用标明总大小,根据目前的情况
9 C) Z0 g: D/ E, U建议标明“百变小樱”、“BD-X264-MKV”、“分辨率”“每集约几大”“更新至第几多至几多集”哩啲要素
1 {* v) m, U- E
已经写明咗啦BD H264 1440x1080 24fps,80个字,而家都唔够字数写落去啦。。。

alexhus 发表于 2009-4-3 08:23:27 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-4-3 00:59 发表 ! c7 }% t# k1 l
ALEX兄之前又話有個ISO文件既?- -  用果個壓個1GB 版本出嚟得唔得- -
2 J9 ?/ ?: z7 o! H9 z' C& C, x" ^$ W6 K' U0 Q5 K
不過300MB 版本都好過冇啦。。收住先。多謝。

\- c# b5 [7 N. V! G果个500几G文件,我只可以讲投降啦。。。 + Q( w, N" J" d# j; J
唔够空间摆啊。。。就算我有一T硬盘。将佢压咗出嚟,咁成个硬盘都冇晒啦。。。