[吃喝玩乐] 教你一个愚人节呃人嘅绝对好方法~~~[入嚟有奖]

alexhus 发布于2009-4-1 08:17 1064 次浏览 14 位用户参与讨论   [复制分享主题]
教你一个愚人节呃人嘅绝对好方法~~~
2 P0 H4 ?& \" @; |$ C
8 i. w0 ]* v1 G+ S1 M& \) U% q
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

( m$ s5 \/ Y% [# A) J$ i8 K, T
9 e9 I" i9 i1 t5 c# p! d[ 本帖最后由 alexhus 于 2009-4-1 12:12 编辑 ]

已有(14)人评论

tandong 发表于 2009-4-1 08:45:55 | 显示全部楼层
啊力斯,你條女有事揾你啊!!!愚你嘎!!

masato 发表于 2009-4-1 09:08:14 | 显示全部楼层
汗   和上次那个贴没多少分别

Kiver 发表于 2009-4-1 11:00:49 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2009-4-1 08:17 发表
% {2 k4 A" D* G. w2 S. s5 X) C$ N/ O教你一个愚人节呃人嘅绝对好方法~~~7 Q6 c$ m* {* t/ Z4 O  m4 i

! j0 s" o, ]: V# ^" w6 P8 K. C6 k2 I就系开一张帖子,标题写住:教你一个愚人节呃人嘅绝对好方法~~~。2 P' F7 `. `! m/ h3 j
就会有好多人俾你呃入嚟架啦。。。哈哈哈,愚人节快乐!
! ]4 }1 s1 {+ _4 b6 e! W& N; B# H) D0 Q
祝各位愚人身体健康,年年有今 ...

0 n8 z+ L* A( Q: }+ S% Q" e+ m) B, c5 n! Q$ V& l! k
不够H大叔的想法愚得多人啵~~~, k& U8 T# j8 l

8 w* n' }7 g1 {依家先29人次访问~

平常心 发表于 2009-4-1 11:14:07 | 显示全部楼层
明知中招还系中招中.

aubert22 发表于 2009-4-1 11:54:39 | 显示全部楼层
好似有人玩过呢嘅了喔~仲畀众人围殴添~

alexhus 发表于 2009-4-1 12:07:40 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2009-4-1 11:00 发表
+ I" f" Q& D1 M2 e
4 l3 }. p; h0 `! }
5 ?% @# @& g# j0 o不够H大叔的想法愚得多人啵~~~
1 }% f& d7 b) O) x! H
/ A4 o/ Q& q+ N+ x* U( @1 c依家先29人次访问~
/ X7 N. B4 ], [; l3 O
H大叔有愚人啊。。。我睇下先。

AWP 发表于 2009-4-1 12:18:32 | 显示全部楼层
有咩掌牙?

Kiver 发表于 2009-4-1 13:43:27 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2009-4-1 12:07 发表 ) d1 w* u8 @9 w- m' o
7 A$ B" G3 r8 A) R8 w8 j
H大叔有愚人啊。。。我睇下先。
$ \5 Q7 T# M0 [6 h/ r
4 A* i5 X0 ?& `
楼主为了嬴H大叔% w6 ?8 a9 j0 ]2 |3 C

3 y8 Z  X4 l. T& g. E. |无所不用其技啵~~~
! G/ b6 L0 o" }
- D9 {8 q6 W! u. l* d* w加埋“有奖”添

alexhus 发表于 2009-4-1 14:19:21 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2009-4-1 13:43 发表 - j* T- C. g6 v; `9 Z

K2 m. E3 d! ?. ^& }' K0 u0 E2 S/ i$ a7 T
楼主为了嬴H大叔. H' V; y1 n2 c; B- K) r1 i& K

* b* ^. l4 ^- l3 m9 Z% z无所不用其技啵~~~
5 K$ L+ S/ o0 ]/ ^" d0 D% [' Y8 `- \/ h& Y) d
加埋“有奖”添

7 \9 |& X  c9 `1 f0 ?果然陈冠希自杀都冇K社结婚咁震撼。。。。

ks128 发表于 2009-4-1 14:26:44 | 显示全部楼层
直接开愚人贴已经好有效了

嚣のЪ 发表于 2009-4-1 14:34:54 | 显示全部楼层
我都諗到你想搞咩鬼啦~$ g1 n; _2 F: N* `6 K% v2 }  k
4.1wor~6 d5 d7 b- A  P0 C9 J
我都俾人整甘整,不过唔够我同学伤。; H. s2 Q# o& h: r' J  X& M
奥利奥加薄荷牙膏
0 I# N2 h7 p5 T* h' \6 \# \假面包(超似真)

12下一页