[生活智能] 求助合成软件

lych 发布于2009-3-22 14:53 3000 次浏览 40 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2009-3-26 12:38:28 | 显示全部楼层
你想合咩先得㗎=  = 你唔講點幫你下載呢- - 聲源MU有曬- - 自己DL啦- -

mythz 发表于 2009-3-27 05:07:12 | 显示全部楼层
推荐mkvtoolnix, 教学篇在搜寻引擎搜一下, 很易找

aubert22 发表于 2009-3-27 12:29:03 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-3-26 12:38 发表 # U9 z  N4 b1 d5 E) }7 r
你想合咩先得㗎=  = 你唔講點幫你下載呢- - 聲源MU有曬- - 自己DL啦- -

3 L& v9 H+ x/ ]合咩啊??呃......又有幽游白书啊??有嘅话想试下一集~你话声源MU有,点喺MU稳啊??dotbtplus??定系私家屋??dotmu??我入过私家屋,里面好少嘢~可能因为上次啦~仲有个私家老友记又唔可以注册~

kwanyeung 发表于 2009-3-27 12:36:26 | 显示全部楼层
可以試吓喺我之前轉貼嘅私家屋合帖到搵。或者DOTMU都應該有。。

aubert22 发表于 2009-3-27 14:03:23 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-3-27 12:36 发表 * j2 U1 z+ X7 {8 k1 Y
可以試吓喺我之前轉貼嘅私家屋合帖到搵。或者DOTMU都應該有。。

: j* [- N7 e- |( ^果张贴我早就稳过啦~无幽游白书~~

kwanyeung 发表于 2009-3-29 01:17:46 | 显示全部楼层
幽遊白書粵語版仲有冇先- - 有啲絕左版嘅我都唔知啦。但係如果有人有嘅話網上應該都有㗎啦。

aubert22 发表于 2009-3-29 09:02:10 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-3-29 01:17 发表 2 v  \  g+ O  T
幽遊白書粵語版仲有冇先- - 有啲絕左版嘅我都唔知啦。但係如果有人有嘅話網上應該都有㗎啦。
  _7 }6 K1 g( _3 r. }: e' ]4 ~
FTP里面应该有呱~但我都系兴MU多D,不过MU嘅唔知有无咯~~私家屋果度就应该无啦~

kwanyeung 发表于 2009-3-29 09:14:38 | 显示全部楼层
哇- - FTP啊- - 我都唔夠星夢下比你上傳去MU啦- -

aubert22 发表于 2009-3-29 09:17:14 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-3-29 09:14 发表 9 _/ ]6 p) u  P; {
哇- - FTP啊- - 我都唔夠星夢下比你上傳去MU啦- -
& Y! k1 t) e9 z: w4 f* W; j
你有4000几星仲话唔够下??下晒就难讲啫,下少少嘢OK嘅~不过我唔系叫你去下,我意思话我唔系咁中意用FTP啫,无其他意思嘎~如果我系想下,我自己都有星,点会叫人地呢~
9 h$ Q2 k7 |1 f$ X# ]MU我都唔知点上嘅~试过一次郁都唔郁嘅~而且噙日试下,又入唔到去喔~~烦到死~下都无咁烦啊~
7 ?/ U5 p1 H3 ]7 I- m系了,仲有,你发果张私家屋里面嘅高达X最后39集应该畀MU删左了,我噙日下到最后就话访问唔到了个文件~你有无果只版本啊??得20几30M嘎啫~
9 k: [; I3 g; N1 k* S
2 o8 U* E* E% x4 O[ 本帖最后由 aubert-22 于 2009-3-29 09:20 编辑 ]

kwanyeung 发表于 2009-3-29 09:36:52 | 显示全部楼层
唔係DEL左。係暫時無法訪問。。應該等1-2日就DL到㗎啦。。
3 O! f1 I' y6 i6 b4千幾下FTP小小嘢都冇曬啦- - 不過唔知點解我連FTP入面啲FILE都睇唔到。6 s# r8 M* c# I
( }5 Q4 e4 z5 I5 o* `

aubert22 发表于 2009-3-29 12:04:27 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-3-29 09:36 发表
6 u* Q, f6 e8 J0 o/ p唔係DEL左。係暫時無法訪問。。應該等1-2日就DL到㗎啦。。, v3 N: h. c% m7 z
4千幾下FTP小小嘢都冇曬啦- - 不過唔知點解我連FTP入面啲FILE都睇唔到。
+ G' t/ [1 G, ?$ g2 f  E
哦哦,要等两日嘎~咁睇下点咯~~FTP里面嘅最好等到下年先下啦~~

kwanyeung 发表于 2009-3-29 12:28:08 | 显示全部楼层
其實FTP啲嘢好多網上都有啦- - 好似數碼4 RMVB版。