[其它更多] 關于mybloop下載

mrdb 发布于2009-3-22 14:21 2631 次浏览 11 位用户参与讨论   [复制分享主题]
我最近上開mybloop。唔知點解我點擊download now之后下載,一秒后就顯示下載完成.文件用唔倒,試過好多次都一樣,請問有無解決方法?

已有(11)人评论

aubert22 发表于 2009-3-22 18:26:13 | 显示全部楼层
无用过呢个~不过你试下唔好直接点击,右键试下用下载器~

kwanyeung 发表于 2009-3-23 12:13:33 | 显示全部楼层
mybloop空間唔好用。上傳一定唔搵佢。依家首選MU,JS慢就慢啲勝在永久保存。MF都唔錯但係大陸用唔到。

laputack 发表于 2009-3-23 17:52:16 | 显示全部楼层

sandyng 发表于 2009-3-24 16:57:08 | 显示全部楼层

评分

tandong -15 -100 恶意灌水
Kiver -15 恶意灌水

mrdb 发表于 2009-3-27 18:30:17 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-3-22 18:26 发表 ' Q1 C* {$ a! O
无用过呢个~不过你试下唔好直接点击,右键试下用下载器~
% X' x- [4 d; j3 |. h* e# R) |# Z
都系唔得啊~仲係咁既死款……我想收藏上傳係MB既一部動畫,衣家下唔倒.好痛苦……想要解決方法。

小楼听雨 发表于 2009-3-28 08:11:35 | 显示全部楼层
用过,不过确实挺麻烦滴。比如这个地址:
: q4 [4 {  M8 |http://www.mybloop.com/QooJC3 W2 O4 J; h1 G7 F, b
选中想要的文件。比如进入到:, |1 i& T2 }* C( D* @: r
http://www.mybloop.com/QooJC/Ani ... /TV/KD_YAIBA-22_avi) C) x: w4 q' O6 T* j
那里不是有个DOWnload NOW么?,右键另存为或者下载工具就行了(有时候一打开页面,他会自动调用下载工具的)我以前是用迅雷的。速度不错,开两个就慢速了,如果有些不行就换个时间试。我有时候会直接下个错误页面的。。。
- e/ F% K$ H7 H! V貌似有一个细节,N久了记得不是很清楚,你可以把网页设成允许自动运行一些东东。然后下载工具就直接可以连接上下载地址了,这样的话就大多可以下载了0 g! N9 c& P: V" r6 Y, s. [
注:看看乃的下载地址是否准确。。。$ G  t! k* R" i3 S" H

' W  G2 t( i7 g' [  m& D8 Q/ c[ 本帖最后由 小楼听雨 于 2009-3-28 08:15 编辑 ]

mrdb 发表于 2009-3-28 21:51:15 | 显示全部楼层
原帖由 小楼听雨 于 2009-3-28 08:11 发表
2 S* V" s( V! N) C* I* m用过,不过确实挺麻烦滴。比如这个地址:
  j1 s7 e8 q+ \1 y1 r4 z9 f- Lhttp://www.mybloop.com/QooJC
; y: a0 D7 W9 I7 v% N# R选中想要的文件。比如进入到:% c% d. E, d# M. G/ C: S
http://www.mybloop.com/QooJC/Ani ... /TV/KD_YAIBA-22_avi- q) m' d) S0 v3 `1 H! x1 O0 R
那里不是有个DOWnload NOW么?,右键另存为或 ...

6 |5 ~* s1 k6 W) Y你可以解決?真係好啦……可唔可以幫我再深入研究一下?比如“那個東東”係咩。唔該啊~

ykcheung 发表于 2009-3-29 14:45:17 | 显示全部楼层
Mybloop不好駛,我都整日DL肥咗.

mrdb 发表于 2009-3-29 15:01:34 | 显示全部楼层
原帖由 ykcheung 于 2009-3-29 14:45 发表 1 ?6 c( p3 Z2 d8 g4 S# k
Mybloop不好駛,我都整日DL肥咗.

% ]7 c; ?9 M& f# h8 f( f: T咁你下唔下到完整文件?有無遇到過我咁既情況?點樣解決架?

florence5 发表于 2009-4-8 21:15:47 | 显示全部楼层
mybloop空間唔好用 我都係咁啊& V4 y% ?# g9 B/ z
所以我好唔鍾意

洋波 发表于 2009-4-17 01:07:28 | 显示全部楼层
這個不好用~~~