[每日闲聊] MU噶下载速度····

zxxxxxz 发布于2009-3-22 07:49 1837 次浏览 23 位用户参与讨论   [复制分享主题]
宜家(09.3.22 朝头早7点几)噶MU空间里面噶野,我用IDM下载好似识飞紧样~~~& x+ u" B, [8 `/ w: L

9 I( z  w* Y% ]- Z8 E% w' P/ O: b- E, J- Z遥想琴晚,简直就系折磨······的果10K左右噶速度,真系想有砸MU网站噶冲动·····
- _  z) N1 G1 B# c# l我平时下都系130、140左右噶速度,估唔到宜家朝头早下载噶速度紧快,下次早D起身来下载都5错····, |3 F" D+ u5 j, s9 e2 R/ S

2 Q6 ?( I2 X: z/ [* w8 q附图,速度超快~~~疯狂下载ing~~~

已有(23)人评论

huang 发表于 2009-3-22 07:56:41 | 显示全部楼层
我宜家都飞200K呢,' q$ {4 |9 j. G7 k8 n
不过知过九点又会点了,+ T. p4 w/ X" \, T& S8 j
(以前挨更抵夜早起床的日子,想起真是百般滋味在心头)$ o! x4 V' n1 ^5 A
今朝晨甘早就要我起床了,痛苦的

mrdb 发表于 2009-3-22 07:56:56 | 显示全部楼层
我琴日朝早6.00起身下載。都系得70k乍。我用既係旋風,唔知4:00個陣係米仲快呢?

huang 发表于 2009-3-22 08:01:33 | 显示全部楼层
送上现时速度一张

alexhus 发表于 2009-3-22 08:14:44 | 显示全部楼层
H大叔,你呢个乜软件嚟架。。。

huang 发表于 2009-3-22 08:18:45 | 显示全部楼层
老版快车罗

j95101 发表于 2009-3-22 08:33:48 | 显示全部楼层
真系好快啊

zxxxxxz 发表于 2009-3-22 08:35:15 | 显示全部楼层
老版噶软件都5错啊,又省占用噶资源又少广告····~~~~
% \; J8 s7 T2 i% ~, S; F* q: ~3 e7 `睇睇宜家噶软件,尤其系果D比较出名噶软件,广告一大堆,占用资源又多,简直就系一种折磨·····
9 h$ r  f* t- C1 Q0 Y5 v, w0 _! K. ~7 f/ f0 T2 }) a9 Q# Q
搞到一系用修改版,一系用旧版·····

masato 发表于 2009-3-22 08:37:36 | 显示全部楼层
不明白 MU能用咩软件来下载

zxxxxxz 发表于 2009-3-22 08:55:07 | 显示全部楼层
可以用IDM来下载~~
6 G- j& Z1 W' |" y详细请看这里:传送门~~ http://bbs.dreamxt.com/viewthread.php?tid=56089
* ]- i! [5 j) F7 H# m* G4 N4 c7 ?- j3 J3 i  U! I
现在我的速度又开始慢了起来·····郁闷·········

nyyyyd 发表于 2009-3-22 10:14:38 | 显示全部楼层
唔知有冇咩规则,或者有时段限速。

Laputa81 发表于 2009-3-22 12:36:16 | 显示全部楼层
6-9点喱段时间相对快D~~~" u  Y, E; d0 ~/ U$ S& h  O

0 A& f6 g3 n" O* l4 L$ M  ~凌晨个段时间就唔多清楚·····

12下一页