[社区发布] [dvdrip][灼眼之夏娜][01~24+ova][日粵雙語][外掛中文字幕][x264_1280x720]

ngyan1600 发布于2009-3-20 03:11 17483 次浏览 175 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ngyan1600 发表于 2009-3-20 14:33:35 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2009-3-20 13:28 发表
. X$ V% r6 m9 R  l4 I! B8 v想NY1600发飞天猪的音频比我

7 F+ {2 Q( \  v( _5 j% a我都等緊兒童台再次重俾我錄呢,之前錄既音質都唔係好好

ngyan1600 发表于 2009-3-20 14:35:40 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-3-20 09:11 发表 % `& d3 N3 P. Q$ s
咁搞嘢??係唔係因為ANIMAX配左所以佢唔配得???1 }0 S( O- ]( d3 J: Y
同埋平時佢出啲碟個啲配音會唔會同ANIMAX或者有線一樣?(如果有線或者ANIMAX播過)
5 c5 l& ^$ }% C1 p6 _+ \
同有線既一樣唔出奇,因為有線既都係群英社配的,所以出碟就係呢個音
7 p+ _  l+ b4 D9 b, uanimax多數自己配,除非買到dvd既配音

huang 发表于 2009-3-20 14:47:19 | 显示全部楼层
原帖由 ngyan1600 于 2009-3-20 14:33 发表
) Z: @# G/ Z# s! i2 J5 t. S  z3 {8 a1 w- m2 ~
我都等緊兒童台再次重俾我錄呢,之前錄既音質都唔係好好

* ~3 d& g3 _: ~% t几时会重播啊,已经重播过三次了吧

zcjian 发表于 2009-3-20 17:07:42 | 显示全部楼层
好野,支持下

GavinDX 发表于 2009-3-20 17:11:13 | 显示全部楼层
D字幕系米外挂架?DVD本身提供嘅?

ngyan1600 发表于 2009-3-20 17:50:55 | 显示全部楼层
外掛字幕,我都寫明外掛架啦--仲要問

wjr5200 发表于 2009-3-20 18:05:37 | 显示全部楼层
以下huang版了,不过这个的音频可能好D,下埋巨

j95101 发表于 2009-3-20 18:07:30 | 显示全部楼层
灼眼的夏娜,当然要支持啊

wjr5200 发表于 2009-3-20 18:08:40 | 显示全部楼层
想问一下 粤语系咪香港正版DVD粤语

ngyan1600 发表于 2009-3-20 19:25:01 | 显示全部楼层
唔該睇播d帖先啦,有你要既答案

迪格斯 发表于 2009-3-20 21:15:41 | 显示全部楼层
1600兄台,近排你真係....乜一次过发咁多嘅....最惨我硬盘处于紧张状态....得闲先可以down了.....以后先算了,呢套我都未睇过,唔知好唔好睇呢?不过你都做埋应该都系好野黎了.

GavinDX 发表于 2009-3-20 23:38:11 | 显示全部楼层
原帖由 迪格斯 于 2009-3-20 21:15 发表 ) d8 m- B* b2 W$ r, y
1600兄台,近排你真係....乜一次过发咁多嘅....最惨我硬盘处于紧张状态....得闲先可以down了.....以后先算了,呢套我都未睇过,唔知好唔好睇呢?不过你都做埋应该都系好野黎了.
( y: g/ R# |4 m# }( C- \
我都系,硬盘空间严重紧张,好在系MU,第日有空间先下载都得