[幽默情感] ···变化

紫舞枫林 发布于2009-3-17 15:09 5164 次浏览 126 位用户参与讨论   [复制分享主题]
紫舞枫林 发表于 2009-3-18 09:02:54 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2009-3-18 08:55 发表 2 Y  ]& F2 Q- P1 ?3 f" H: G& P
http://nonopp12.cha44.com/.../0334/927135.wma最主要是睇男主角点啦,距缩纱嘎就无得讲,
! \* r# K: p) u) ]1 a4 \" W' Y
% |. Q+ b5 R& c/ w6 b! m1 Q' ~
缩纱我都认了,就系怕一路咁拖,拖到佢淡佐,我就伤了

candy0505 发表于 2009-3-18 10:19:35 | 显示全部楼层
我觉得楼主仲系直接同巨阿妈一齐去D正规既医院问医生,
1 M0 Y, g! h/ t+ |- N# w有咩问题都可以当面讲清楚...
/ K, ^. z1 p# T, K然后再稳D相关既资料比巨睇,比巨知道你既情况系无事既...甘巨应该会放心啦挂...

紫舞枫林 发表于 2009-3-18 10:24:20 | 显示全部楼层
原帖由 candy0505 于 2009-3-18 10:19 发表
- M) O+ h4 y4 F+ B" q我觉得楼主仲系直接同巨阿妈一齐去D正规既医院问医生,
# k2 k; ?  L4 b有咩问题都可以当面讲清楚...' y( y# d5 ~5 h
然后再稳D相关既资料比巨睇,比巨知道你既情况系无事既...甘巨应该会放心啦挂...

& `. |+ Z! r. _8 t; {/ F0 U% w0 t$ d) L6 P& R) o+ Y  h
佢妈唔肯去 亦唔再见我

candy0505 发表于 2009-3-18 11:55:31 | 显示全部楼层
原帖由 紫舞枫林 于 2009-3-18 10:24 发表 ( k' r0 K5 j9 ?. S: }; G. {* F9 m! z
- ~  p, l$ S0 Z
% P+ D5 H& S& @9 G( u5 q7 p
佢妈唔肯去 亦唔再见我

I3 `/ h7 S, c6 h$ J. f& x3 e甘就要睇你男友点林,孰轻孰重,等巨自己介定罗.* i7 d" k. H' V4 X7 s
歌仔都有得唱"命里有时终须有,命里无时莫强求"....
* x& r0 O* Q7 A! X0 c: a# T- x# R就算最后点都好,
1 x  ?0 k9 U; ~8 `& n反正仲后生,点都有机会会遇到"对的人"既....

AWP 发表于 2009-3-18 12:32:32 | 显示全部楼层
又系哩个病~~啲人听到好似见鬼一样....人人避之
; d% w6 e  k/ ?5 h3 C+ x唉~ai...

AWP 发表于 2009-3-18 12:45:06 | 显示全部楼层

回复 32楼 紫舞枫林 的帖子

距自己都有过~~咁就应该体谅别人啦~
9 I; T5 }' `9 o# V而且又不是绝症。。传染机会唔大...只要注重下身体就没事的~~
5 m5 I, C1 N, ^* q6 x以前细个经常都被歧视 但是我唔怪他们···只怪他们父母&教师们不了解系度哗众取宠....

Kiver 发表于 2009-3-18 13:21:33 | 显示全部楼层
原帖由 AWP 于 2009-3-18 12:32 发表
& {9 ]! B6 R- Y; s2 b: a 又系哩个病~~啲人听到好似见鬼一样....人人避之3 `# f( T! C+ n/ B
唉~ai...
; s5 Z, L2 Q: X+ J

6 Q. V0 p# I4 F) ?, L- ?% UAWP都有?

紫舞枫林 发表于 2009-3-18 14:24:41 | 显示全部楼层
原帖由 candy0505 于 2009-3-18 11:55 发表 + a2 L: G& c8 s! g; }7 E

g, C# G- B1 z9 Y- E甘就要睇你男友点林,孰轻孰重,等巨自己介定罗.
- g  Y- D' Z$ N5 i+ m歌仔都有得唱"命里有时终须有,命里无时莫强求"....
& ~  T1 g2 m  y# G- T# J就算最后点都好,
3 }  S& y  N: q3 J反正仲后生,点都有机会会遇到"对的人"既....

0 d3 O- t' `# \7 ~. t" M' q
2 ?7 q/ C( m- o, k- _多谢

tandong 发表于 2009-3-18 14:26:04 | 显示全部楼层
哇,又几多人同病相怜(连)箇喔!

紫舞枫林 发表于 2009-3-18 14:26:54 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2009-3-18 13:21 发表   E) o4 N8 U4 d% M
) _5 A  P3 k: `5 h6 D- q! w3 G+ G
% {. z6 N1 b. D* ]/ L6 I
AWP都有?

7 A3 a+ {5 g4 h7 \0 `5 W
9 t. R, p  q" Z9 Q4 s每十个人中有一个会有,所以我从来无琳过会被歧视的问题,点知今次咁大祸。唉

姬丝汀 发表于 2009-3-18 14:34:53 | 显示全部楼层
婚姻自由,但求爱心无愧

tandong 发表于 2009-3-18 14:38:49 | 显示全部楼层
原帖由 紫舞枫林 于 2009-3-18 14:26 发表
3 ^% Y- ^2 o- F* Q( D! {4 x' @% R" ~* b

) R1 x, H5 ^" F8 }每十个人中有一个会有,所以我从来无琳过会被歧视的问题,点知今次咁大祸。唉
还是南方人多有呢味野!