[生活百科] MU改咗界面后,真系好咗好多啊~~~~

alexhus 发布于2009-2-18 15:32 1677 次浏览 21 位用户参与讨论   [复制分享主题]
MU改咗界面之后,速度真系快咗好多啊,速度截图如下:
% v; R  @& l' b/ ]  C0 ]' g" U
8 E  V" K2 W" q 未命名.jpg
/ v. F) b$ E$ A1 {
" ~9 F% s0 V# J3 p4 @, Z不过之前果个破解软件用唔到啦,有冇人可以提供番一样功能嘅软件分享下啊。。。

已有(21)人评论

Kiver 发表于 2009-2-18 16:24:45 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2009-2-18 15:32 发表 3 w4 I" j" Z( y  L! k
MU改咗界面之后,速度真系快咗好多啊,速度截图如下:
# X, V/ m( M* h6 z- p: L+ c' W0 h, u  ~% b- l% {5 Z* \
- d/ o, g1 T, i  J( I) M/ p7 ~
% }+ F1 r: z8 [( ~6 k9 y- M0 Q: L  }不过之前果个破解软件用唔到啦,有冇人可以提供 ...

! @6 v- E9 I" j, O  O+ \/ P5 @
: `& J! B; h6 L( E/ V$ a, h4 ^又在晒速度了~~~
# ~& ?5 }3 d5 |; U. A2 q
* U# ^( q5 @) }/ m% w真晕`!

ks128 发表于 2009-2-18 16:27:33 | 显示全部楼层
看你可以快活到什么时候

ninaomu 发表于 2009-2-18 16:53:44 | 显示全部楼层
记得分流多D动画啊街长

aubert22 发表于 2009-2-18 18:42:42 | 显示全部楼层
个太阳真系好晒啊~~~
( k) ?; T; F4 R面板改左系好左,但今日好多时都显示唔到个验证码~激气~. w3 \  m  G- Y3 J
你讲果D软件我一直用唔到,只系用IDM

mcnynbajay 发表于 2009-2-18 18:44:14 | 显示全部楼层
呵呵
, z% O% L5 X% }( W/ W你仲用紧条大水喉7 X2 i: D: d" h$ N1 q; E
真的太好~# P" {5 Q6 X, B& \1 P2 R
要多多分流d粤漫了. e4 p$ a8 d4 V9 r+ X3 Y7 p

6 V% N( `: Z" e, Ap.s:我就吾好得去边了~
8 Y# G0 c/ z, z: z1 T) f   一味都好难入到果界面,同个验证码一味都睇吾到~

lych 发表于 2009-2-18 19:23:45 | 显示全部楼层
哇下载速度7M几啊!又响度晒

masato 发表于 2009-2-18 19:29:43 | 显示全部楼层
太晒了兄弟 太灿眼了

2497341O1 发表于 2009-2-18 19:35:42 | 显示全部楼层
        身在学校...       未报校园网

alexhus 发表于 2009-2-18 20:44:33 | 显示全部楼层
原帖由 mcnynbajay 于 2009-2-18 18:44 发表 7 o% @9 u8 I* c) }- \2 c
呵呵9 o- i; n; u2 T& @8 S; F3 u
你仲用紧条大水喉
6 ^  Q5 R) [' i% a真的太好~4 G$ q0 C7 s& t/ z% S
要多多分流d粤漫了7 ^4 y+ S1 _4 E( R, O  X
  o2 E! T+ ~# }; L; r
p.s:我就吾好得去边了~5 S$ v1 [! G2 c% Y
   一味都好难入到果界面,同个验证码一味都睇吾到~

( B1 x7 ^/ s1 A8 e; `/ H8 v) M
: u" }) t+ A2 q) z! H) o验证码用咗浮动窗口形式啊,可能系浏览器屏蔽咗浮动窗口,你要改番先得啊。。。

kwanyeung 发表于 2009-2-18 21:22:41 | 显示全部楼层
7MB = = 搞錯。。我最快1MB/S 炸= =

Laputa81 发表于 2009-2-18 21:36:48 | 显示全部楼层
好心晒少阵啦~~~
3 c8 [0 o  S6 K) H改唔改版你D速度都喺飞咖啦······
  V5 o+ w" q; j: ~& V2 \9 b- \
" [) A" I+ n! e1 ?' |: J9 k
: U, u) h3 c  A我觉得同以前无乜分别····嘞

12下一页