下忍中,鸣人已经系最强啦?

楼兰葵 发布于2009-2-15 18:37 1978 次浏览 12 位用户参与讨论   [复制分享主题]
究竟系唔系呢??# \8 i8 M8 X- v' j* a

# ^' f6 [# L& W4 ]0 Z+ G欢迎火影爱好者来讨论吓.

已有(12)人评论

Laputa81 发表于 2009-2-15 19:24:32 | 显示全部楼层
漫画进度嘅无疑肯定喺啦~~~
) \/ J. c. y" b! C7 k5 {& s$ |3 i5 F. o
动画进度嘅相信都10之8、9喺嘅咯~~~·

hting88 发表于 2009-2-15 19:31:50 | 显示全部楼层
of coz,  maybe the best in his company

楼兰葵 发表于 2009-2-15 19:56:03 | 显示全部楼层
佐助唔够鸣人抽咩?
  F8 q. m: L) U6 V% a漫画讲到佐助得到新力量.....

aubert22 发表于 2009-2-15 21:04:01 | 显示全部楼层
你个下忍中系乜意思??下载紧动漫最新果话??如果讲动漫,咁梗系唔系啦~螺旋手里剑都未有~如果讲漫画,咁一样未~家先打佩恩~仲有大把人未大~就一个佐助都有排打啦~如果要打赢佐助,鸣人一定要变得更强先得~所以依家话最强,我谂臆想下还可以~不过家漫画最新话又有人死,无乜意思~昂本砌屎谂住画到里面D人死晒先安乐~

楼兰葵 发表于 2009-2-15 21:27:28 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-2-15 21:04 发表
, ]) h! K1 E$ V. o0 f你个下忍中系乜意思??下载紧动漫最新果话??如果讲动漫,咁梗系唔系啦~螺旋手里剑都未有~如果讲漫画,咁一样未~家先打佩恩~仲有大把人未大~就一个佐助都有排打啦~如果要打赢佐助,鸣人一定要变得更强先得~所以依家话最强 ...
5 D! P; D  D& u( w  Z" V* ^. H
4 Y4 k4 Z, b3 V) C
下忍中=所有下忍 .
# h$ m; W8 L) h: ] 动画唔系讲到用螺旋手里剑打败晓其中1名了咩?3 m% }# H( Z- t5 ^+ K
然后只手都好返,修炼紧蛙人合体术.

GavinDX 发表于 2009-2-15 23:07:14 | 显示全部楼层
系名义上上讲,鸣人的确仲系下忍,但系实力上,就真系唔知应该定为咩级别好,仙人模式嘅鸣人实力超强。/ f: e, J( d2 v
按名义上咁讲嘅话,鸣人的确系最强嘅下忍。。。。。。。。。

单行本 发表于 2009-2-15 23:23:36 | 显示全部楼层
其实E个问题都唔使点讨论啊。3 t& ]5 K) D4 b0 H  v/ Z4 H2 F! ~0 p, V' r
只系鸣人根本就冇时间去考资格试姐,佢有时间嘅话,应该都就来读完博士忍咯~

ninaomu 发表于 2009-2-16 00:15:51 | 显示全部楼层
具体问题具体分析
2 |* q* F+ x* g9 n* x5 s  G* S目前进度,无论漫画定动画,在已知的角色中都应该係最强了
$ t% j7 z4 b2 u. l6 M+ _佐助已经脱离木叶,所以唔属于木叶的下忍编制中

Laputa81 发表于 2009-2-16 14:37:34 | 显示全部楼层
其实喺乜忍都已经唔重要啦~~~  F4 r$ C3 r+ W1 C

* R$ X: b8 r8 j8 H1 S9 U$ Z咿咖都已经好好抽······

太棋灵运 发表于 2009-2-19 22:59:41 | 显示全部楼层
用九尾力量的话就不是这么说了。

kwanyeung 发表于 2009-2-20 04:09:57 | 显示全部楼层
依個真係好好既問題。。或者連個作者都唔知

12下一页