来帮我想一个动画名字~

zhcpt 发布于2009-1-11 11:40 770 次浏览 7 位用户参与讨论   [复制分享主题]
这样的,男主角着白色的衣服,他们好像去冒险的,开一架很大的坦克,还有只熊猫,识讲嘢噶,记得吗,叫乜
. J7 u5 ?. |1 [1 g$ W. a5 d" B4 ^" r# r. j: R$ [
PS翡翠台,应该系星期6日下午5点咁上下放的. o) I* k3 n7 L# ~+ V

" t- a" G1 x# Q. i: [3 J古怪猎人,谢谢大家~~
$ p% H; L' v4 P. x7 ~
# o/ F% x- C5 b( Q$ M5 N[ 本帖最后由 zhcpt 于 2009-1-13 00:34 编辑 ]

已有(7)人评论

aubert22 发表于 2009-1-11 19:53:34 | 显示全部楼层
嘻嘻,我真系唔系好知,LZ等下,肯定有高人知嘅~我帮你顶起先~

rx-rider 发表于 2009-1-11 22:42:12 | 显示全部楼层
精灵猎人

GavinDX 发表于 2009-1-12 12:20:39 | 显示全部楼层
古怪猎人,而且你呢度应该系第二部。不过呢个系港译名,其他译名有:精灵狩猎者、妖精狩猎者。英文名:Those Who Hunt Elves
- C. m6 y- J. y$ _  {% z我宜家用emule下载紧1,2部DVDRip日语版。。。。。。。
& N% T. `3 J$ b  u, I$ E! t4 {/ J4 g4 y" b: p% b* G4 I- u1 [

Beebe 发表于 2009-1-12 14:00:18 | 显示全部楼层
原帖由 GavinDX 于 2009-1-12 12:20 发表 ! G6 x& t0 H" D# P$ M- F
古怪猎人,而且你呢度应该系第二部。不过呢个系港译名,其他译名有:精灵狩猎者、妖精狩猎者。英文名:Those Who Hunt Elves
' d4 M7 K# [- o) l# P8 z9 x; v我宜家用emule下载紧1,2部DVDRip日语版。。。。。。。
, L3 w" j, }0 v% N+ n+ Y; q
+ J- K/ Y5 L6 s( H6 |, L6 Q6 @2 @' B) f
好犀厲,得甘少提示就知係乜!!

xiaotd 发表于 2009-1-12 16:05:29 | 显示全部楼层
更系知拉7 D& ?! H" G$ H2 @8 m2 D7 i
估计距就睇过

GavinDX 发表于 2009-1-12 21:16:51 | 显示全部楼层
原帖由 xiaotd 于 2009-1-12 16:05 发表
; K1 @0 U1 J. o# T  s$ A/ ^更系知拉
6 `, n3 }- b. c' Y- u估计距就睇过
( X: k2 h6 G8 C# h! o
冇错啊,我以前睇过,而且超中意睇,之前我仲系呢度发帖问有冇人记得。

莱迎希 发表于 2009-1-12 22:34:23 | 显示全部楼层
粤语版本貌似已经绝迹了.....
* r, k0 h2 t! Y/ G
2 H8 _- E5 L0 f& y5 E) o9 D% A, Z6 A' b9 A

3 l, _% H( Z! z8 j* Z
* x) s, T4 a. _( M' W/ b
- F) ]5 ~( Q- c; U- _: G8 I1 h3 x! u& g; u0 |3 G$ ?& f