[云盘疑问] ftp下載可唔可以降低一下價錢???

mrdb 发布于2008-12-31 18:15 2856 次浏览 25 位用户参与讨论   [复制分享主题]
ftp下載可唔可以降低一下價錢???我想下載呢度既一啲ftp動畫,但係太貴啦。我賺咗三百幾星夢凈下到1G無幾耐就下曬,太貴啦。物流所、專賣店啲嘢都無咁貴……可唔可以將佢降一下價?我無錢啦……我仲想下十幾G……

已有(25)人评论

aubert22 发表于 2008-12-31 18:21:23 | 显示全部楼层
我都想下晒区啊,但唔好甘心急,慢慢黎,上多D黎灌下水,发下贴,星梦自然会有嘎啦(个个都以为我灌水系为左星梦,其实我只系为左升级 )~~或者你真系想快D下到,甘你米用最实际嘅RMB买点券咯,方便快捷 我正有此意,不过以后先算,嘻嘻~~

Kiver 发表于 2008-12-31 19:12:24 | 显示全部楼层
FTP里面的资料又不会突然删除的
8 _4 d: c: h- _- d  S3 a0 _5 A9 ?7 W" E* ^- G3 R+ [- p& J
慢慢来啦~~

Kiver 发表于 2008-12-31 19:13:09 | 显示全部楼层
原帖由 mrdb 于 2008-12-31 18:15 发表 + V" X! o& `1 H/ h, x+ X
ftp下載可唔可以降低一下價錢???我想下載呢度既一啲ftp動畫,但係太貴啦。我賺咗三百幾星夢凈下到1G無幾耐就下曬,太貴啦。物流所、專賣店啲嘢都無咁貴……可唔可以將佢降一下價?我無錢啦……我仲想下十幾G……
8 M5 H* r$ S; ]

& N" M' U7 l1 G  f楼主还没有体验过$ B5 L  z2 N' P  j

" R+ ~+ l" k4 Z6 p5 J; n% `当年一星梦1MB的境况

seed22 发表于 2008-12-31 20:17:00 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-12-31 19:13 发表 ; i) ~$ Z* F; ]/ v( y& w- o. p
. h* k7 {, o8 P* q  q

8 w3 k$ ^# W6 B: d$ m楼主还没有体验过6 p. Y; k- r6 w3 _0 M
2 K; e4 D0 t: [- H$ Q" F; ?; @
当年一星梦1MB的境况

) {* j6 B( }0 H9 \. p: S* Y. j, t: L# i  F+ x" E* a
这种程况实在不想见到
6 A) a- ]2 g. `4 e0 Y2 J2 R3 c要是这样的话可能回帖会回到吐血身亡.

mrdb 发表于 2008-12-31 20:17:58 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2008-12-31 18:21 发表
; O; r3 L* q2 m0 i6 A6 L: e我都想下晒区啊,但唔好甘心急,慢慢黎,上多D黎灌下水,发下贴,星梦自然会有嘎啦(个个都以为我灌水系为左星梦,其实我只系为左升级 )~~或者你真系想快D下到,甘你米用最实际嘅RMB买点券咯,方便快捷 我正有此 ...

2 d6 D" y  Q% b6 w0 M3 L3 yrmb買點券,我無銀行卡……

aubert22 发表于 2008-12-31 20:38:40 | 显示全部楼层
原帖由 mrdb 于 2008-12-31 20:17 发表
* \1 d6 S" I  s# l
$ p7 E1 m6 C$ S8 R# ormb買點券,我無銀行卡……

$ N- c& B  R' x! \4 ~( w你无用过淘宝,支付宝??

aubert22 发表于 2008-12-31 20:42:07 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-12-31 19:13 发表 ' d6 I' A0 g4 I
5 d. G! U! q5 N& ^5 O8 A$ s

0 p* H* W, A. Q楼主还没有体验过
) f7 Q+ P6 Z! \/ ]+ M, c5 X9 K2 r
6 R/ Y4 ~! g* L# i  A. w3 ]5 B- c当年一星梦1MB的境况

( T' z/ R7 X% l4 r! Q不是吧,竟然有个甘既时期??幸好我暂时无乜在乎D星梦者(唔好叫贡献之类既,嘻嘻,我都要有个象征嘛)~

zero77 发表于 2008-12-31 21:14:41 | 显示全部楼层
看来还是RMB厉害,够省事

Kiver 发表于 2008-12-31 21:27:01 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2008-12-31 20:38 发表 0 P3 m: A  a7 W5 G1 j( s
1 g- W1 S3 O- E7 P6 R
你无用过淘宝,支付宝??

& {% d7 X2 J3 R8 e
& Z) g) o& Q5 ^/ H5 X6 d淘宝支付宝一样要用银行卡伽~~

Kiver 发表于 2008-12-31 21:28:01 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2008-12-31 20:42 发表   O9 R, Y3 ~0 a* d+ N
  Q) f- ^! F  ^& }  s* d
不是吧,竟然有个甘既时期??幸好我暂时无乜在乎D星梦者(唔好叫贡献之类既,嘻嘻,我都要有个象征嘛)~
4 f: t9 R7 M( C" h

) X* U4 c- |. g+ |7 b. g你问一下04,05年的会员就知道啦~~~

aubert22 发表于 2008-12-31 21:44:06 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-12-31 21:28 发表
- C6 j7 r; h& m3 q5 U9 y* N' O* j) q- B8 i- b$ G, d" D

5 U  A) M1 W. C9 W, A8 I% Q你问一下04,05年的会员就知道啦~~~

* y/ B/ z. b5 K% X5 Q. e1 e无洗啦,K社你话唔通仲唔系咩~~甘果时区地系点过嘎

123下一页