[新手问题] 升一級要咩條件啊?

mrdb 发布于2008-12-26 21:22 1862 次浏览 17 位用户参与讨论   [复制分享主题]
點解我發咁多貼都未升級既?升一級要咩條件啊?唔該……

已有(17)人评论

lych 发表于 2008-12-26 21:26:38 | 显示全部楼层
积分不足,所以未升。+ s3 L6 ?; ^, W. r, Q5 K% T

: L  G' ~+ R* O/ Q' z[ 本帖最后由 lych 于 2008-12-26 21:27 编辑 ]

aubert22 发表于 2008-12-26 21:46:30 | 显示全部楼层
发帖回贴发帖回贴甘就慢慢会升嘎啦,努力~~

mangzc 发表于 2008-12-26 22:06:38 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2008-12-26 21:46 发表 0 f7 |% h. }2 k% \, W
发帖回贴发帖回贴甘就慢慢会升嘎啦,努力~~

3 ~" c+ Y0 Q, U# C8 L( s 似乎好似无讲过野~

kalaso 发表于 2008-12-26 22:10:06 | 显示全部楼层
升级要积分囖
) |# C2 ]; S; X( X/ a" d+ E, h# b你升上一级 装修工人 256   $ E! m0 [4 r8 F9 Z
勤力D
3 e) ?- {# I2 I2 g( E仲差少少就升喇

hjmdm 发表于 2008-12-27 01:47:56 | 显示全部楼层
帖子多了级数自然上来了

fhs890307 发表于 2008-12-27 10:07:57 | 显示全部楼层
感觉上已经越来越难升级。

mrdb 发表于 2008-12-27 12:49:54 | 显示全部楼层
原帖由 kalaso 于 2008-12-26 22:10 发表
9 W  Z4 f# b# e/ t6 Y# P0 Z升级要积分囖, S0 n& b  a) J2 K
你升上一级 装修工人 256   ' J0 x6 K' A0 `: J7 ^
勤力D
0 ?7 i5 ^8 {+ t/ t: ?4 L仲差少少就升喇

5 ], c5 f: h+ M! m唔該曬~但係,跟住既級數要咩條件啊?我想心里面有個底。中有,升級之后打工啲錢會唔會增多架?

lych 发表于 2008-12-27 13:19:15 | 显示全部楼层
原帖由 mrdb 于 2008-12-27 12:49 发表
0 D8 G7 ^* N' B+ l7 K( C  ^$ ~+ B' b5 d) D' ~" e
唔該曬~但係,跟住既級數要咩條件啊?我想心里面有個底。中有,升級之后打工啲錢會唔會增多架?
% P% l5 Y3 l  _  o: E8 |9 d
升级需要的积分在新手教程里有;升级后打工所获得的星梦也是一样随机的。

aubert22 发表于 2008-12-27 13:26:42 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2008-12-27 13:19 发表 # d# `( k7 C$ Y4 m3 K4 N% ~9 ~

2 P5 x9 @6 M: B9 o; I" y升级需要的积分在新手教程里有;升级后打工所获得的星梦也是一样随机的。
3 w: h2 K" O6 u- T' s8 a2 z' O
系啊,有时实在太少了,得7

mrdb 发表于 2008-12-27 17:16:25 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2008-12-27 13:19 发表
; X& Y5 F, r7 i6 d3 [7 k; U9 n/ h" m0 Z
升级需要的积分在新手教程里有;升级后打工所获得的星梦也是一样随机的。
: z7 U- p# u( F
新手教程係邊度有得睇啊?唔該~

ronveray 发表于 2008-12-28 21:41:35 | 显示全部楼层
原帖由 mrdb 于 2008-12-27 17:16 发表
9 M  K8 ?: B3 {! A; e, q1 n2 F- ?" A& j$ m. S6 V' g
新手教程係邊度有得睇啊?唔該~

/ v, \3 l' ~% d( m) f
4 \! y9 X% N- y3 r9 T- c每个版面的顶置贴都有,你认真找找就可以看到。

12下一页