[动漫讨论] 想问一问大家 喜欢萌动漫吗

masato 发布于2008-12-24 20:59 1789 次浏览 31 位用户参与讨论   [复制分享主题]
想问问你们喜欢看日语的萌动漫吗?我对这类动漫很有爱的,想找个志趣相投的人 % H, {8 w/ @+ i3 E& d8 n
我总在杂货店发布没什么留意我的萌动漫   就是没人喜欢 $ i' J. A* Z2 g. f& R! w
# y0 N9 f& e7 O3 ?8 X% K9 |# m
* a# R% k4 T* S2 t
搞的我很郁闷的说,难道我们男孩就只有对热血类有爱吗

已有(31)人评论

lych 发表于 2008-12-24 21:07:52 | 显示全部楼层
其实并不是男孩子都只是喜欢热血的,只要题材好、剧情不错的都看的。

aubert22 发表于 2008-12-24 21:16:08 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2008-12-24 21:07 发表 8 x/ V- c# }$ ^8 m* z$ b
其实并不是男孩子都只是喜欢热血的,只要题材好、剧情不错的都看的。
/ K' A# M: l  \5 e8 f! _
完全同意牛牛讲既~~

GavinDX 发表于 2008-12-24 23:15:41 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2008-12-24 21:07 发表 . T$ h1 ^$ ~; T' T
/ x( H$ K; C* X5 A+ Z7 _
讲得好,虽然我都好中意萌系动画,但系如果剧情唔好嘅话我一样唔会睇。

aubert22 发表于 2008-12-24 23:19:27 | 显示全部楼层
原帖由 GavinDX 于 2008-12-24 23:15 发表
2 ]* C, ~& B$ g: {
6 m! Y" V) Q, v+ N+ g2 I8 Z讲得好,虽然我都好中意萌系动画,但系如果剧情唔好嘅话我一样唔会睇。

) D: e; f: o% p" {甘GDX兄你睇边D嘎???

393321661 发表于 2008-12-24 23:22:46 | 显示全部楼层
' m$ ]! m( u' q3 j
寒蝉鸣泣之时~
( n1 N6 [% ~9 X$ Y$ T算萌吗?

Laputa81 发表于 2008-12-24 23:44:56 | 显示全部楼层
无特定~~~
; A- H1 ]8 t3 _% f觉得好睇就会睇····

johanz 发表于 2008-12-25 05:44:05 | 显示全部楼层
讲起萌啊  梗系小樱啦
' J  r; T0 Y+ z小樱最萌!!!  大好き 9 ~7 j- M3 b( r0 O; S
热血反而吾系点中意啦   细路仔果阵就好( O3 }5 M" }$ E: p) m% F: p) ^
依家中意D腹黑之类既~~~

GavinDX 发表于 2008-12-25 09:45:48 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2008-12-24 23:19 发表
6 U. \( Z% G" l9 E
( p+ [2 V' G! N8 u- S( I甘GDX兄你睇边D嘎???
0 y, T8 S+ k/ H& u+ X0 b
我啊,冇话咩特定嘅,通常我都会睇下剧情简介,然后再睇下画风系米我所中意嘅画风咁来决定睇唔睇某一出动画嘅。

nyyyyd 发表于 2008-12-25 10:21:21 | 显示全部楼层
劇情最重要,類型不計。

masato 发表于 2008-12-25 18:31:01 | 显示全部楼层
我看的和你们的差远了 我看的大多是萌动漫 搞笑的

aubert22 发表于 2008-12-25 18:37:10 | 显示全部楼层
其实如果有时间又有钱唔洗做既话,睇乜都OK既

123下一页