【藍龍】【01-04】【試片】【粤语AVI】

poilpoil 发布于2008-12-9 19:35 2644 次浏览 22 位用户参与讨论   [复制分享主题]
藍龍(01-04)試片
' I, ]  y: y4 n9 ?  y) ~2 P
; r5 R# g2 K: \/ U  Q
& j( C' S1 R! s【版  本】:正版DVD
$ R" x! b5 o. z4 ?3 a! ?1 |; @7 N【影片名稱】:藍龍
2 @) c) t5 K5 x" A8 ^【影片格式】:AVI& W! f' `6 ^! V7 n( B  u
【語言字幕】:粵語/無字幕1 j" ?; q0 T, u
【影片保存空間】:MU. t1 `) i0 g6 l
【影片保存時間】:30天無人下載斷檔
) e; r( J6 B  C" h6 J/ j. h& q
我都DotBT 發放
, u- @4 n& |- {! _8 F; t
# C' J$ `- y; L' {. z
1.jpg 7 [, k7 }; O' X2 K9 J0 j8 Z; a9 T

; \2 A1 s. U( a- A
; \4 d9 X$ N( h
, Q  I8 P' O8 a5 A1 |) p1 ~
$ \' I! M2 O; `1 v( g: o  m# O017 O1 S5 ?2 D1 q1 H& G/ x
http://www.megaupload.com/cn/?d=5PUIKXLC+ Z" v- Z# X/ D  ^' w, [( m0 l/ A
02& Z7 @% e2 d% x# X5 Q! f& j  C
http://www.megaupload.com/cn/?d=SBSV9W5W
! z/ C& S7 s! m2 o03
  \0 `4 Z7 h7 \
http://www.megaupload.com/cn/?d=QAY16SFU. N2 a$ f0 E# I) _& T5 u
! W1 {! \, Y7 x7 j
http://www.megaupload.com/cn/?d=DCO3KO4T( C; E8 z4 K' A, W& B

9 `! i; l) [+ ]3 K[ 本帖最后由 遗忘爱 于 2008-12-10 01:17 编辑 ]

评分

遗忘爱 + 6 + 60 + 2 原创内容

已有(22)人评论

huang 发表于 2008-12-9 20:11:21 | 显示全部楼层
什么动画来的,截图否

tandong 发表于 2008-12-9 20:14:12 | 显示全部楼层
转区去物流所!

唔知 发表于 2008-12-9 22:05:44 | 显示全部楼层
蓝龙都无听过??不是吧..1 [. R. l9 b5 w, B6 [+ p6 K
系鸟山明大师的新作.....宜家JP影紧第二季....
  B* C, {3 i  {. u龙珠FANS必睇....7 h3 q, q5 x4 j2 q3 A+ u- u4 F$ M$ C
好唔好睇就见仁见智了...
4 F4 Z; l' Y$ `7 ~估唔到有粤语添.....又来支持神作...

dalancs 发表于 2008-12-9 22:29:45 | 显示全部楼层
支持下吧。。。。。。。。

jomalm 发表于 2008-12-10 01:55:49 | 显示全部楼层
多謝晒又有新野睇, dvdrip一定要支持

GavinDX 发表于 2008-12-10 08:44:41 | 显示全部楼层
比个简介来睇下。原来系鸟山明嘅作品,唔怪得画风睇落去咁似龙珠啦。

GavinDX 发表于 2008-12-10 10:23:51 | 显示全部楼层
刚刚上网揾简介睇过,似乎唔错,不过想问下楼主,呢个粤语配音系边个配架?

aubert22 发表于 2008-12-10 11:00:07 | 显示全部楼层
鸟山明作品喔,以前想睇下,但唔多敢试,唔知有无龙珠甘好睇,哈哈,不过家有粤语,真系想一试,但硬盘无到空间甘滞,要等一月份翻到企刻左碟先得,哭~~

jomalm 发表于 2008-12-10 12:01:29 | 显示全部楼层
看了一集,真的很不錯, 很有龍珠feel, 配音也可以, 支持連載, 多謝晒

fullmetal 发表于 2008-12-10 14:12:50 | 显示全部楼层
鸟山明的人设啊~

gundam 发表于 2008-12-10 16:40:53 | 显示全部楼层
哩出野TVB准备本月14号播啦,希望有大大可以录啦,再合成,呵呵。

12下一页