[青葱校园] 再见啦,咁多位!

alexhus 发布于2008-11-29 00:14 1621 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]
挣扎咗好耐,究竟有冇做错,谂咗好多,都系时候同各位讲声“再见”啦,到咗而家呢个时候唔讲唔得啦,的确系要讲。; ?: T( s2 L$ ]2 ?! C

) w, ?* z6 Z' i% s) p2 g1 o5 d将近的12月份有好多嘅招聘会同考试,如果仲上网的话我惊我控制唔到我自己,所以我决定咗断网几个星期,暂时同大家暂别几个星期先啦。等到我考完试番嚟,我会分享更多动漫俾大家架。2 G  L/ U$ `7 L+ b% @. ?7 u
: W8 i0 [* p2 H7 [+ C7 T
好啦,系时候瞓觉啦。大家再见啦!~~~

已有(27)人评论

飛蓬 发表于 2008-11-29 02:25:47 | 显示全部楼层
我重以為你想一去不返
8 V$ m% [1 p  B考試唔上網都岩既
' u8 I* c4 x0 L: A) ~+ e* l, P加油呀

tandong 发表于 2008-11-29 08:12:08 | 显示全部楼层
咁算是走佬定私奔先!你條大水喉点啊?不如比H大叔狂奔啦!

freedom246 发表于 2008-11-29 08:32:09 | 显示全部楼层
好既,考试要加油!!等你返来分享动画 !!

tandong 发表于 2008-11-29 09:23:51 | 显示全部楼层
楼上讲得好,你“走私”完就记得番來就得啦!

candy0505 发表于 2008-11-29 09:24:07 | 显示全部楼层
招聘会同考试。。。甘祝你好运~~

Kiver 发表于 2008-11-29 11:43:01 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-11-29 08:12 发表
4 P- k5 l8 ^4 O' A+ ^9 D咁算是走佬定私奔先!你條大水喉点啊?不如比H大叔狂奔啦!
$ p) \( W$ M0 S* F; ?9 g; a
: D$ W$ ?# ~& {5 f, v$ B; f
是走佬
% m5 Q+ G6 B& u& N& b7 u/ O. C* |& F- Y) j" T/ @# U. x
则一个独自走去
% i  B" o( u6 N7 w) ^- i
9 h' `  g) D+ ~" a是私奔' C" z% j5 u* u0 p( e3 R! H8 o6 Q: n
& @. h6 s' w7 N9 O7 d
则会夹带着什么一起走3 U3 b" y9 i; @* N" o+ N

5 m7 N! S# J+ v3 i但两者都有寓意是走后不复返

熊猫仔 发表于 2008-11-29 11:57:56 | 显示全部楼层
几个星期咋嘛!
' _3 ?1 P9 Z+ H* h: J讲到好似生离si别咁!!!!!!!!!!!!!!!

mcnynbajay 发表于 2008-11-29 12:22:14 | 显示全部楼层
甘吧爹了~ 4 l. ~1 P1 g% [1 G$ E

. Y; ]6 L$ Z8 }( Y+ L2 e还有你要记得你个Q中转站的资源即时续期了~

Laputa81 发表于 2008-11-29 12:25:53 | 显示全部楼层
唔好唔记得返嚟就得啦~~~

ninaomu 发表于 2008-11-29 13:44:19 | 显示全部楼层
加油,祝你考试成功稳到好工4 t* B% k2 F; i, A  y: c
得嘅话叫你的朋友帮你上Q续下期哦~~~

mrdb 发表于 2008-11-29 17:03:29 | 显示全部楼层
努力啲啊……

123下一页