[粤韵文化] 一个月打三次胎正常吗?

Kiver 发布于2008-11-26 15:05 1946 次浏览 39 位用户参与讨论   [复制分享主题]
俺回答:俺一个月要给单车打5-10次胎
9 y* V' |& H  j; t1 } 8 }% C1 a% J) ]: R: l3 Q1 T
大家呢?

评分

lych -5 -30 灌水:48小时内开超过3帖新帖

已有(39)人评论

夜月星辰 发表于 2008-11-26 15:31:17 | 显示全部楼层
唔識踩單車嘅人路過

Kiver 发表于 2008-11-26 15:53:21 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2008-11-26 15:31 发表
9 z( ^% O6 \3 y6 S$ v0 y& J7 C唔識踩單車嘅人路過
, k! s& s& S8 V: m& K+ A. G0 X4 ?  B
' w+ l- U) `& p! Z7 H; m+ A
识开4个轮就够晒啦

saviour 发表于 2008-11-26 15:53:39 | 显示全部楼层
晕死 个题目太恶搞啦~~~~~~

Kiver 发表于 2008-11-26 15:55:01 | 显示全部楼层
原帖由 saviour 于 2008-11-26 15:53 发表
; t# B' j# |1 i2 S' q- O 晕死 个题目太恶搞啦~~~~~~
, }/ E6 e4 @- {( r
摆明玩标题党~

skypr 发表于 2008-11-26 16:26:35 | 显示全部楼层
又一个标题党....路过

ninaomu 发表于 2008-11-26 16:37:28 | 显示全部楼层
我部4轮来噶哦

xing 发表于 2008-11-26 18:03:38 | 显示全部楼层
肯定唔正常啦
$ `5 s) d9 Q0 g+ \' W* T) a: _- e不過我部單車都系咁$ S# H. S: G6 c0 F8 ~) q9 [
--% J/ m$ b. L# f
原來呢D叫標題黨

孤儿囝 发表于 2008-11-26 18:53:08 | 显示全部楼层
你骑单车没有技术...我一个月都不用打..

Laputa81 发表于 2008-11-26 19:37:56 | 显示全部楼层
你行开嘅个条路有牙咖??
- W$ I, T" j$ J1 o4 u* K一个月补3次夸唔夸D啊???
. L( ?! T+ c" ^! B7 M& t, R! c. a1 @

' z0 ^- W7 O6 N0 s唔喺叫补胎嘅咩??2 }9 K- W; M2 ^- o5 u" d

3 D. M5 \/ O3 l9 b3 U! q, J打胎········

Kiver 发表于 2008-11-26 19:40:36 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2008-11-26 19:37 发表
2 j; C3 E& r& M7 m$ G3 q你行开嘅个条路有牙咖??9 K$ j% u0 {/ @$ c$ S
一个月补3次夸唔夸D啊???
1 R: c4 E5 [7 R9 g/ z
: g; n1 x% L# ^6 z
: ~" E5 X# S( p  b唔喺叫补胎嘅咩??
' J2 U/ C2 F* K0 O- Z8 o! C- P: e% H' l  m* Z: J* m2 D+ y6 E! f
打胎········
讲打气咯
1 o# f9 x, w* S1 X6 y" ~" j+ |, a% T3 l2 }6 d
其实讲打肽
# f* a& L; j2 d8 l# y+ ]5 N9 b% X' P! p( h* c1 H/ Z& A
用这个肽字就引吾到甘多人入来的了

Laputa81 发表于 2008-11-26 19:49:58 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-11-26 19:40 发表
/ O' I2 t4 I: r7 ?3 x* L3 F% W讲打气咯5 f3 w. _. ^2 G2 n8 b9 Y' h- W: E3 w

9 t; h- H& |& z! Z$ {7 y其实讲打肽
' M6 ?8 X: `6 t* w$ r+ X" d$ G
/ B. L% W  W- M& ?0 v7 e; }用这个肽字就引吾到甘多人入来的了
" Y$ i& q% ^1 ^& t. f
' d1 p9 @3 J' `, Y8 g  `

) ~+ [  O) h: r7 W( m) A4 {6 U$ U我以为喺爆咗车肽要补嘅个种·······

1234下一页