[新闻资讯] 最新医学研究表明:多挖鼻屎多吃鼻屎有益增加免疫能力

Kiver 发布于2008-11-20 16:26 2418 次浏览 26 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2008-11-20 23:00:10 | 显示全部楼层
讲真# T6 R  s$ d: B! K# e' v
都吾知边个食得落啊5 z. d- c) K; e$ q6 I
0 n  ~3 ?( \+ j
讲出来的那个都未必食啦``~~
) k' u' d, k6 v! n) n; e* d. `9 J3 {
雷我们啊

lych 发表于 2008-11-20 23:25:22 | 显示全部楼层
“多挖鼻屎多吃鼻屎”,好恶心啊!~~~~

Laputa81 发表于 2008-11-21 00:00:32 | 显示全部楼层
睇见个标题话食·······
( f5 t8 o. z" T9 \1 d: o3 h$ g# q& ~# N8 Z. C5 |6 m% R
只觉得比较核突·······有益都唔食~~~

chuanchua 发表于 2008-11-21 00:22:48 | 显示全部楼层
才一点点,不如收集成个饭团大小再一口吃下去

Kiver 发表于 2008-11-21 08:52:48 | 显示全部楼层
原帖由 chuanchua 于 2008-11-21 00:22 发表
, y; p, x2 G9 u6 A' ~& D5 t才一点点,不如收集成个饭团大小再一口吃下去
7 Q. p& ]* O8 O1 H& Z
大家收集好6 U- J3 E& Z0 C* @
快递给楼上的食吧~~

titan 发表于 2008-11-21 09:17:07 | 显示全部楼层
鼻屎就成日挖啦...吃就真喺未试过
# T; L( z! k6 e3 n9 G2 B
1 v- x, u  L1 U- W! }8 s0 ^; w" ]细个嗰阵我见有啲同学都会吃买啲鼻屎咖: R8 A7 d( Y  @

- J( b6 H9 @* M额...实在太核突啦...所以一直未敢尝试囖...

titan 发表于 2008-11-21 09:18:56 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-11-20 23:00 发表 1 k( W0 `* W4 V. O2 s) k6 V
讲真
3 Z2 ~+ M) b4 S* J都吾知边个食得落啊& l+ j! x5 v; t. p

( s5 p6 V, C3 h% L讲出来的那个都未必食啦``~~
9 f0 X& s8 z3 {+ Z
$ A' `3 A1 j2 g雷我们啊
* N: T% P& M& W; P! d
我记得小学嗰阵,真喺有啲同学仔会吃咖...6 Z' L8 e6 |/ S( o- o
0 R: d/ ]3 Z! f' v, P$ U
嗰阵时都觉得无乜咖,喺核突啲者...但喺E家谂到都打冷震...

Kiver 发表于 2008-11-21 09:39:24 | 显示全部楼层
原帖由 titan 于 2008-11-21 09:18 发表
8 [* ?: Z3 H: h2 b: R7 d- a$ ]: [( T& V% Q  ]; h# S
我记得小学嗰阵,真喺有啲同学仔会吃咖...
( e- @4 _, L& n, c5 j
4 l% S/ O2 E8 @( F嗰阵时都觉得无乜咖,喺核突啲者...但喺E家谂到都打冷震...

" z! H" X7 K8 |' Q! s, ^1 r1 U2 p: L! b
  X8 |, c0 V+ I2 ~3 u" m细个那时见到都恶心啦~~~

zjc5569 发表于 2008-11-21 16:40:55 | 显示全部楼层
估计楼主既体质就系甘增强佐~

kalaso 发表于 2008-11-21 22:11:52 | 显示全部楼层

' T7 Y  s" @( I# d( g! _3 ^) J1 S6 E有D咁嘅树................多谢夹盛惠

mrdb 发表于 2008-11-29 17:24:31 | 显示全部楼层
以后食多啲先……

brian028 发表于 2008-11-29 21:02:08 | 显示全部楼层
但樓主有冇咁做呢?