[版务建议] 我D星梦啊?税收好贵啊?

alexhus 发布于2008-10-26 16:21 1845 次浏览 8 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
社长啊,我用编辑方法Down自己嘅附件都俾系统扣咗两三百星梦啊,点解啊?可唔可以还番D钱俾我架。呢个系系统嘅问题啊。 ) U& X- T6 T# \) O, W5 [% M4 O- u
我冇清楚估计度,扣之前差唔多6000星梦,Down完就变成咗5700啦。。。

已有(8)人评论

遗忘爱 发表于 2008-10-26 16:28:15 | 显示全部楼层
唔系呱,有咁噶事!+ G) C. m, W! F9 n- C
2 l# o3 |$ z/ [8 |) ]- _' H2 x! F" k
分享物流度,好似系每个附件12星梦税~
9 n0 q% ]9 A6 i! G  N' g
- m5 g) ]7 B6 o4 T+ C1 |你下载好多啊?
  y  r7 W- _8 V0 S- U& p1 x7 e; g# r6 v' E9 a/ H. A) `# V

alexhus 发表于 2008-10-26 16:30:39 | 显示全部楼层
原帖由 遗忘爱 于 2008-10-26 16:28 发表
6 R+ i( y( R* `) @. k唔系呱,有咁噶事!
# i  y8 j' `% O3 q  x; Y1 ^* ~9 A5 o5 e/ |
* ~( c6 P; f  r7 }: e
咩唔系版主下载附件都唔会被扣税咩?

6 y* k9 f% M3 c7 i  j我用编辑形式都俾系统扣到晕啊。。。
  k4 o' T2 M' L" n& V版主当然都系要交税啦。。。- e( `4 t2 O0 ?& U& d7 @( M
社长啊。可唔可以俾番三百星梦我啊。我分享D嘢都要交税,好冤枉啊。。。

alexhus 发表于 2008-10-26 16:32:43 | 显示全部楼层
有人话,D附件唔好分开,咁我咪自己Down落嚟压缩传上去啦。down咗几个重复咗咪一直系咁扣咯。一个12星梦,真系冤枉啊,仲系用编辑形式down落嚟架。。。4 }( w- s$ `8 a2 U$ J
- q+ c" U; g2 N8 c
社长啊,又话D税收系归还俾发布者嘅,我自己Down都要扣,真系。。。
: x& x$ w" v5 a& u9 y) ]$ R, f
; \  w# o8 {- f, s% U- G[ 本帖最后由 alexhus 于 2008-10-26 16:33 编辑 ]

mcnynbajay 发表于 2008-10-26 16:33:16 | 显示全部楼层
乜原来你同我而家先知噶!
3 u( {7 g  P/ C  _' L, y+ B不过之前见到有某贴讲过D扣税的问题的~8 a5 [: M; e1 X" H) n7 C
好似系呢个贴噶!http://www.dreamxt.com/bbs/viewt ... 6amp%3Btypeid%3D135
7 [& d6 }* U5 l/ B5 a不过下佐你D附件先而家明白乜解了~~~

遗忘爱 发表于 2008-10-26 16:35:09 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-10-26 16:32 发表 / {) ^2 z$ T; B- \' ~/ X) c
有人话,D附件唔好分开,咁我咪自己Down落嚟压缩传上去啦。down咗几个重复咗咪一直系咁扣咯。一个12星梦,真系冤枉啊,仲系用编辑形式down落嚟架。。。" S, a+ ~  W7 d/ l

# E  z% X8 T# d2 M社长啊,又话D税收系归还俾发布者嘅,我自己Down都要 ...
2 _; X+ A( _% T$ Z- |5 e2 w
- e, I3 }/ M) z( W# ^6 R" a
9 A8 K0 P- }4 A3 P/ @3 ?
9 U; Y3 A' n1 z$ `& d+ w7 Q
哦,咁我加返俾你啦。
! n( v* @& c1 I+ P+ d6 u! t, ` . |8 h7 M% U) F0 n0 B
唔会俾人话我呱?

alexhus 发表于 2008-10-26 16:37:08 | 显示全部楼层
原帖由 遗忘爱 于 2008-10-26 16:35 发表 ; p2 c: o& A8 J6 l+ z
  |: ]8 \' E2 i& p

* [" {& n4 |( w( h. d6 b9 C: Q1 ~) m) X5 c: u! x

: k' S/ K0 c; v8 j: S8 D哦,咁我加返俾你啦。
4 k( H; f  A1 ?9 ~' i5 ?1 Z# I6 s" h! L7 X$ H* B
唔会俾人话我呱?

Q# A+ Q2 ]" F2 `好似系我乌龙啊。。。本来好似系5690几啊,我系咪睇错咗啊。封帖。。。自己乌龙。。。 3 M. Y9 n& `# N# a' Y/ N& h  x
大家唔好怪我哈。。。

alexhus 发表于 2008-10-26 16:42:28 | 显示全部楼层
原帖由 mcnynbajay 于 2008-10-26 16:33 发表 4 D7 X$ x' g- \3 {- F8 I
乜原来你同我而家先知噶!
. j0 u1 k: h+ {8 |8 _! N不过之前见到有某贴讲过D扣税的问题的~' Y" Z( @& U" H. T1 P8 y! o+ B& g3 J
好似系呢个贴噶!http://www.dreamxt.com/bbs/viewthread.php?tid=58632&extra=page%3D1%26amp%3Bfilter%3Dtype%26amp%3Btypeid%3D1350 D$ ?6 \9 J2 P( R! M" @( w5 Y
不过下佐你 ...

/ P3 b; L3 p1 g& v* R, `我明白啦,已经压咗啦,不过有D贵,但是冇税收咁贵。。。自己去Down啦。。。

alexhus 发表于 2008-10-26 16:44:27 | 显示全部楼层
原帖由 遗忘爱 于 2008-10-26 16:35 发表
5 |' [# o- S2 K& Q* D
1 q# f+ N4 \! G8 \% g$ ~) r1 p' U2 J( Q2 T: A6 n" X

4 {1 l' o% I  a2 V  t' o, v
! `" I# d" \( x. A% `哦,咁我加返俾你啦。# Z) _7 _0 Y# Q3 J, G
# O9 J* Q2 b' c0 W2 _5 t
唔会俾人话我呱?

: }$ Q0 |# I% F/ k唔驶啦,我自己乌龙啊。。。但是如果真系出咗呢D系统错误,应该报告俾社长知先,等佢去查程序,唔应该乱嚟。。。