跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤漫动画] [動畫] 街霸 V 1-29集(完)(VCD)[粵~繁中][DAT / 6.39GB]~ 請重新下載(Vol. 10)

manman 发布于2008-10-13 09:53 23188 次浏览 199 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
zcjian 发表于 2008-10-17 16:56:21 | 显示全部楼层
原帖由 921JLR 于 2008-10-16 14:31 发表 0 E8 ]5 w( ^3 p7 n" D3 z8 C  _1 \5 ?
细个既时候游戏就玩得多,动画真系好少睇,支持.

7 x, D: Z4 p4 z. d我衣家都玩梗啊

manman 发表于 2008-10-19 14:00:11 | 显示全部楼层
請重新下載街霸 V《Vol.10︰鐵人任務》 你地試下開(Vol. 10),睇下過唔過到第二集,一碟有2集,有人pm話有問題,我開過唔到第二集.如果你過到就唔使下載過.

Xoun 发表于 2008-10-19 19:29:22 | 显示全部楼层
爽.楼主分享咁正嘅野
5 |6 q( p# J) i  ~! S- a但系有个问题.V系代表5么??还是第二代?

manman 发表于 2008-10-19 21:55:02 | 显示全部楼层
原帖由 Xoun 于 2008-10-19 07:29 PM 发表
* I& o3 ]" N( V: d爽.楼主分享咁正嘅野4 `& D+ T: y* a/ z" E% ~
但系有个问题.V系代表5么??还是第二代?
4 y2 f+ f' K1 F! ^7 f% d6 S

! M3 p& m# r$ w, T& [9 [8 I4 V8 ]" U唔好意思.我唔知呀''''''''''''

jericho 发表于 2008-10-20 13:09:14 | 显示全部楼层
哗 哩个果阵时去亚视未睇晒 家下down落来可以补数了

hihn 发表于 2008-10-21 00:16:31 | 显示全部楼层
果然过吾到第2集~晕

manman 发表于 2008-10-21 00:45:40 | 显示全部楼层
原帖由 hihn 于 2008-10-21 12:16 AM 发表
/ n9 h2 i" Q% {) L果然过吾到第2集~晕
* V& w- O5 r5 q
  L# s: e0 k7 T0 S; ~8 Q$ a' {/ _
有會員回我帖話用POWER DVD睇到冇問題,但用暴風影音好似唔得

benny008 发表于 2008-10-22 23:35:20 | 显示全部楼层
原帖由 manman 于 2008-10-21 00:45 发表
1 j2 F4 F( N" j4 i, P0 o# v
( e, [% j( f: I, A+ W( K3 m! {- Y& z4 h* l9 Z
有會員回我帖話用POWER DVD睇到冇問題,但用暴風影音好似唔得

! V; {/ b- H  v, d  l8 g) `: I5 D+ @! {9 }6 y7 L
$ d2 {0 R+ ^* c# A' z( H' k
应该是文件有问题,但某些播放器可以跳过错误的地方继续读取文件,所以能看,但文件还是有问题

chuanchua 发表于 2008-10-23 10:46:50 | 显示全部楼层
多谢更新第10,我的也过不了

fedcba 发表于 2008-10-23 23:39:57 | 显示全部楼层
如果香港的街霸漫画能动画化就好了

狐影 发表于 2008-10-24 00:45:20 | 显示全部楼层
未睇过喔,咩嘢来嘎!

ssshhh2 发表于 2008-10-26 12:29:20 | 显示全部楼层
楼主有矛有ZERO街霸的TV版啊?