[原创]游戏王V之怪兽决斗 第199-224集[ATV录制版][RMVB][更新220-224(完)]

abc856172 发布于2008-9-10 02:26 17525 次浏览 133 位用户参与讨论   [复制分享主题]
hikaruyin 发表于 2008-9-17 11:05:42 | 显示全部楼层
原帖由 ngyan1600 于 2008-9-16 23:04 发表 . [2 H) G) {! Y6 x+ P5 M* r5 I
; [5 ?- e  G$ I: B0 L% t
差都係差0.幾秒ja- r& }% c+ d+ @( @% {3 c
只不過可能係你果區接收問題
$ H) W5 D9 ^  T因為無啦啦會黑畫面,就唔關你事,檔我刪左,因為合好左喇,答唔到你幾分鐘開始出事,大約係"古代"海馬係城內面準備搞人果度黑左3秒左右之後畫面就差左小小了

# w! ]8 j- ^, ], j$ {& c2 N你發佈的合成的音頻的取自abc的?

yugi2005 发表于 2008-9-17 17:29:52 | 显示全部楼层
208啊果然是好物.......根据ATV的配音,父王=爷爷.........
2 R4 Z1 w3 o5 W0 ?! v2 O0 G$ ]/ a6 M: \/ x) R- s
原来TVB在播KERORO啊................
- }. K" W( R; h# v$ ?
) H- b+ Q3 @; |$ o" m% Z$ x哦,对哦~~要写ABC的名字?????4 u) ?7 ~. c' p  D

& Q% {( h! R# }  C7 \. w我自己剪RMVB的时候经常黑屏( c6 S3 x6 \  d/ c8 K% A0 k
. c6 m" m, i0 n: Q

ngyan1600 发表于 2008-9-17 18:27:35 | 显示全部楼层
原帖由 hikaruyin 于 2008-9-17 11:05 发表 & D) e8 z. f6 M8 o

+ c3 E( B' o! p: ?- y* J5 x你發佈的合成的音頻的取自abc的?
* ?2 Q' y& y5 I2 T
對啊,第一九九集至207都會係佢既音頻
8 E7 R2 b( I6 {# w4 D! o. p4 y9 m9 x208開始我會用番自己錄既黎合
5 Z  a, `8 g1 s  C2 ~& O  V希望會好d啦

ngyan1600 发表于 2008-9-17 19:39:36 | 显示全部楼层
岩岩錄好第208集(因為我係係錄影機預錄,下班才在電腦錄一次)9 E; b* {9 J$ ~$ G
聽過a音質,的確比abc的好一點,最小無雜音先

雙皮奶 发表于 2008-9-17 19:43:17 | 显示全部楼层
等了好久了~感谢楼主~

ngyan1600 发表于 2008-9-19 20:04:27 | 显示全部楼层
abc,210既音頻睇你喇.....我個錄影帶太舊,搞到第二節入面有十秒左右有問題

abc856172 发表于 2008-9-19 20:16:33 | 显示全部楼层
原帖由 ngyan1600 于 2008-9-19 20:04 发表 6 p9 n4 m/ o0 [% A
abc,210既音頻睇你喇.....我個錄影帶太舊,搞到第二節入面有十秒左右有問題
, @9 y+ N. D8 Z) A( ?, O( B9 _* o# ?
+ _2 s; C2 n: N. _* i! k+ C% J! [

0 U  S' q( ]' g+ h- V2 `; [今晚放出208-210

abc856172 发表于 2008-9-19 21:28:05 | 显示全部楼层
更新208-210集!# p* F8 p: z" G
多多支持!

lyz4733 发表于 2008-9-20 08:58:12 | 显示全部楼层
又来三集更新了.来顶下先.

lyz4733 发表于 2008-9-20 09:07:18 | 显示全部楼层
原帖由 abc856172 于 2008-9-19 21:28 发表
, r6 \( y+ l  M0 }# Y) c9 _9 m* k更新208-210集!
, k) e7 @( ^5 x& ^4 w. ~多多支持!
; ]; u! a2 [' M6 e! E) U; f

0 R* r* X: h9 i# C, p5 r& n请问abc兄.您有无时间更新埋(TVB)变形金刚之机甲英雄 21-22集吗?因TVB已经无继续放片吖!!!谢谢.

yugi2005 发表于 2008-9-20 09:53:21 | 显示全部楼层
绝对支持~~OH YEAH!

youxiwang 发表于 2008-9-20 13:17:26 | 显示全部楼层
正啊,超支持连载啊!!~~~~