[艺术创意] 美味汽车

lych 发布于2008-7-21 19:04 2571 次浏览 13 位用户参与讨论   [复制分享主题]
美味汽车! w+ o! L5 ]1 D, ?* D3 t9 V! N% p
% K1 m' c  ^- }2 Q4 i* k

& ]' M! e' b* g% X4 T$ a* R* M9 {' n1 X
" M$ ?4 O6 w' o; h7 r, b% \
+ O* R6 ]2 M& F
! Z; X, M: L# Y
8 C% l6 ?  X6 k  J
  q5 V* N6 e% U% x: g/ a
4 J$ p7 e0 {' d+ h1 m. Q& u1 Z9 V$ y8 R

) E7 U- g7 o6 K4 _! l8 V9 Q# t0 [( O; T1 ]7 V/ }
( S+ b6 [) g- Y" q  F. d1 e
) q1 |9 p! c, I& Q6 I) s
1 d# A" x# `. c, V+ y

4 s; [9 ^" _  ~) ^8 P; }9 t
4 O5 Q5 h( ?# \8 Q) W* D0 K5 v
5 p- c& D$ S- j8 x' H加心心一个$ F0 }  I! Z9 P- P0 g  N; p8 y  s
/ j/ h2 c, p/ f$ o+ G2 a4 w2 v

评分

熊猫仔 + 5 + 10 有得睇唔得食,唔扣分都偷笑啦``````

已有(13)人评论

lych 发表于 2008-7-21 19:08:51 | 显示全部楼层
因为是使用图片相册外连,如果睇5到,先5好扣分,要通知本牛修改啊!~~~

熊猫仔 发表于 2008-7-21 20:16:13 | 显示全部楼层
全部睇唔到波!!!先斩后奏!!!!!!唔客气啦!!!(讲下笑啫````)% T" c/ j, T% e; d

3 a  W# x* p( j( {; `" ^2 h8 }[ 本帖最后由 熊猫仔 于 2008-7-21 20:18 编辑 ]

fhs890307 发表于 2008-7-21 21:00:33 | 显示全部楼层
我睇得到啊,楼上点解话睇唔到嘎?

aa5a6a 发表于 2008-7-21 21:10:05 | 显示全部楼层
这应该是做成食物摸样的车吧,美味汽车的话感觉以为是能吃的...

lych 发表于 2008-7-21 22:49:20 | 显示全部楼层
原帖由 fhs890307 于 2008-7-21 21:00 发表 ) R) L( M/ D8 X
我睇得到啊,楼上点解话睇唔到嘎?
" [0 Y, \5 `) H
因为佢系只眼有问题,熊猫眼正是睇到竹子噶姐!~~~~

Laputa81 发表于 2008-7-22 00:06:14 | 显示全部楼层
嘩··········好味啵~~~~好似~~~

kidhitomi 发表于 2008-7-22 01:21:06 | 显示全部楼层
超,有得睇没得吃~~~
/ [4 }# n' l6 d# W8 d& ?9 n

平常心 发表于 2008-7-22 13:12:15 | 显示全部楼层
隻不過係PS圖,吾食得?

Laputa81 发表于 2008-7-22 20:45:37 | 显示全部楼层
居然连车都想食???
% ?& T0 d: \' q. z0 U! \1 g" D5 U. |! |0 L/ \3 t

5 u& x1 b7 L9 k7 n, P, [唔喺啩???

lych 发表于 2008-7-22 23:27:36 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2008-7-22 13:12 发表
! z- z! B* }/ v# y( G2 ?隻不過係PS圖,吾食得?
" T4 j$ g/ I4 l6 V! M, T
点解最近你见咩都想吃噶!~~~~

wjr5200 发表于 2008-7-23 18:58:41 | 显示全部楼层
应该好睇唔好食既

12下一页