[每日闲聊] [转载] 发一套新设计的熊猫表情,包含GIF动画效果。

Kiver 发布于2008-7-13 09:41 5434 次浏览 40 位用户参与讨论   [复制分享主题]
lych 发表于 2008-7-13 13:22:40 | 显示全部楼层
D表情好可爱,好掂啊!

lych 发表于 2008-7-13 13:24:51 | 显示全部楼层
原帖由 kalaso 于 2008-7-13 13:11 发表
, ~; n. k2 a' F" q, ^- L* G% G
8 i7 t1 \$ L1 w6 L
- s# T( u. g( ]2 [7 o1 n. |熊猫仔记得你5好拜神窝
& P- i$ o( w8 V9 N. b
是啊!是啊!烧蜡烛都唔好烧香啊!

lych 发表于 2008-7-13 13:27:31 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-7-13 12:50 发表
1 W. n# g) h7 s7 `. {熊貓仔係咪咁架 : t6 K1 X9 [# L; ^" Q" @8 |. c

0 n+ |1 J& m6 X应该都是啦! 熊猫唔好稳我啊!

熊猫仔 发表于 2008-7-13 13:36:22 | 显示全部楼层
原帖由 kalaso 于 2008-7-13 13:11 发表 9 r  C; z, P7 k' N6 {# W

( R+ N: v) u  B% B
7 Z6 A! V1 ^; y. p, n熊猫仔记得你5好拜神窝
9 W% O) _. c, ^# w
  C0 i1 Z  h) `9 A
我已经唔食人间烟火好耐啦~~~好耐之前已经无烧香噜!!!!!!!!!!!!

熊猫仔 发表于 2008-7-13 13:37:29 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2008-7-13 13:27 发表
/ _) e  V8 A$ @  p  c$ R+ b2 Q2 c4 J, `( c$ A
应该都是啦! 熊猫唔好稳我啊!

/ d, s: V4 Z1 Z2 Y& U5 F; f7 I7 Z- b  n3 w: H7 k% E6 w0 o
第一个唔放过你!!!剁左你做牛肉干!!!!!!!!

Laputa81 发表于 2008-7-13 13:47:42 | 显示全部楼层
仲以为喺加入论坛嘅表情喥添

abc-like 发表于 2008-7-13 14:54:40 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-7-13 13:36 发表 / K7 }0 Z! c9 o& R

$ J- j  Z% p* `& B' H0 ?8 R. H$ S/ X, ?6 x" y" _* p
我已经唔食人间烟火好耐啦~~~好耐之前已经无烧香噜!!!!!!!!!!!!

) k4 H; E1 e) M) G+ J 熊貓仔燒香~~
$ S8 f4 M# }" k, c9 |% C! b1 M( L) b
3 h3 z: V& o8 P8 B! ~3 O
; b; P$ [3 x' F0 n% ?9 i$ m' O1 [[ 本帖最后由 abc-like 于 2008-7-13 14:56 编辑 ]

lqyy2k 发表于 2008-7-13 15:12:59 | 显示全部楼层
有没版权费嘎???

lych 发表于 2008-7-13 21:05:25 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2008-7-13 13:47 发表
; [+ e  q$ z- Z9 z4 H; N/ O0 }仲以为喺加入论坛嘅表情喥添

' _: b0 X+ a. w% ?" a( Z9 k已经加左熊猫啦! 仲加埋悠嘻猴添!

平常心 发表于 2008-7-13 22:14:04 | 显示全部楼层
又话加咗表情,吾见?

ayimei 发表于 2008-7-14 00:40:30 | 显示全部楼层
好得意好得意好得意啊...老细发过表情包啊~

熊猫仔 发表于 2008-7-14 00:58:27 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2008-7-13 21:05 发表
/ n' k" K* \, E! }% j2 E% D( l' r: x5 M: b+ w
已经加左熊猫啦! 仲加埋悠嘻猴添!

R. R* @8 A6 m) t: j5 m$ z5 B4 R5 T  z
以后我只用熊猫!!!!!! * Z' `3 Q* z# V% m2 P, u
2 T9 z0 l/ f4 N) l) w8 s% W
点解快捷回复果度无熊猫嘅???~~~~