星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

好喜歡運動類型動畫哦

vindy 发布于2008-6-24 21:47 4293 次浏览 33 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(33)人评论

alexhus 发表于 2008-6-24 22:01:11 | 显示全部楼层
曾经TVB有一部叫“体操王子”我而家仲想down啊。。。
vindy 发表于 2008-6-24 22:26:05 | 显示全部楼层
體操王子???有尼套動畫嗎??沒尼個印象,我只有印象"我要高飛"亦系講體操架動畫.好好睇哦,可惜就系系國語版本.
Laputa81 发表于 2008-6-25 00:18:38 | 显示全部楼层
喱个话题都讲过不少咯········
Laputa81 发表于 2008-6-25 00:19:01 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-6-24 22:01 发表 % A- d# t' L$ h" @, D! o  d
曾经TVB有一部叫“体操王子”我而家仲想down啊。。。
) k7 n8 I7 y! s8 ]/ [2 n

, n9 J6 g" T6 ]/ H) O+ ]  V' J- g$ {9 X5 t. u1 [" @

) H- L& j  T5 S+ B1 _2 W唔喺叫体操小子咩???
熊猫仔 发表于 2008-6-25 00:37:00 | 显示全部楼层
依家D细路又觉得距地呢个年代嘅动画好睇~~~我地果个年代嘅动画唔好睇噶啫~~~~
  T3 R% G' b- ?( `   系甘噶啦~~~~
5 U/ `6 |8 m% \+ C" f6 c; F% q5 u9 W1 I2 F
人热爱嘅最本质系热爱自己嘅童年~~~~~~~~~~
huang 发表于 2008-6-25 00:55:31 | 显示全部楼层
还是木偶奇遇记
平常心 发表于 2008-6-25 01:20:26 | 显示全部楼层
除咗足球小将外,其它没印象,. p) b" f$ i5 X

7 i0 E9 v, i1 {[ 本帖最后由 平常心 于 2008-6-25 01:21 编辑 ]
aa超級p 发表于 2008-6-25 01:26:19 | 显示全部楼层
同樓主一樣.都好中意運動型嘎動漫.
1 k% k1 e/ y6 ?3 N3 c(除佐籃毬).... 可能係因為自己嘎運動細胞浯係咁髮達.
  x0 p4 r+ \2 k( L# ?所以咁中意運動型動漫囖.
kidhitomi 发表于 2008-6-25 03:52:20 | 显示全部楼层
运动类的话
* u  u: b4 W5 M" }$ g就最钟意赛车, L+ @; ^4 Y7 L; n

; I4 y9 s  m2 h; W# {* S
alexhus 发表于 2008-6-25 06:51:58 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2008-6-25 00:19 发表 6 A6 a2 z* a7 T, s0 b
% g# V( i  e5 z" z1 M0 r
  z1 ~* Q: [# K2 |
/ K5 ^. b- F& L: o* n* H8 E. k9 b! c

9 ~. }1 t. }, x* \0 [3 q6 b唔喺叫体操小子咩???
( H0 }; I# g( ~, V5 h/ Q
系啊。。。我唔记得啦。。。你放出嚟俾我回味下。。。。
wjr5200 发表于 2008-6-25 07:25:07 | 显示全部楼层
我就觉得足球风云很不错啦
123下一页